07 lokakuuta 2011

Eyes Lips Face

Hahaa, ensiksi tosiaan vinkkaan tästä Oriflamen  "Rock Angel"-Skabasta facebookissa. Eli eniten tykätyillä olisi mahdollisuus voittaa 300e arvoinen kosmetiikkapalkinto. Ajattelin ihan huvikseni osallistua, koska tuommoinen palkinto olisi erittäin tervetullut. En keksinyt mitään rokahtavaa kuvaa, mutta käykääpä tykkäämässä jos viitsitte :-) Olisin superiloinen! Skabaa pääsette TÄSTÄ.  Tykkääjien kesken arvotaan myös muutama tuoksu, joten myös tykkääjillä on mahdollisuus voittaa jotain.

Sitten tähän Elfin tilaukseen. Eli tosiaan, tilasin Elfin nettikaupasta hieman kosmetiikkaa. Tilaaminen vaatii luottokortin. Tilauksen toimitus kesti n. 1,5viikkoa ja hintaa näille kaikille tuli about 25e. 
Alunperin piti vain tilata siveltimiä, koska olen kuullut näistä paljon hyvää. Harmi että siveltimet eivät kuitenkaan tee meikkitaitoa, mutta ensimmäisen testin perusteella nämä vaikuttavat tosi kestäviltä ja hyviltä. Eli suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
Paketin mukana tilasin myös Under Eye Concealerin ja Highlighterin, sekä "Tone correctin Concealerin". Peitepuikon pistin vielä laatikkoon talteen, koska ostin juuri ennen tilausta (dorka minä) uuden peitepuikon.. mutta tuota silmäjuttua olen jo testaillut.
Nämä ovat yhdessä periaatteessa ominaisuuksiltaan samanlainen kuin valokynä. Eniten olen tykännyt tuosta valkoisesta, jota voi laittaa korostuksena silmänurkkiin ja kulmaluulle. Peittävämpää olen alla olevassa kuvassa laittanut silmien alle.
Pari tippaa sinne tänne ja mielestäni silmät saivat kivasti "valoa".
Halusin myös testata tätä "All over Color Stickiä" jota voi periaatteessa käyttää niin poskille kuin huulille - ja kai varmaan luomillekkin jos tahtoo. Tilasin omani värissä Pink Lemonade, ja se oli ehkä aavistuksen tummempaa mitä tuotekuvassa näytettiin. 

Tätä kannattaa siis käyttää aikalailla hellävaroen ja hyvin häivyttäen. Tuoksu on superhyvä, mutta koostumus aavistuksen paksu ja tahmainen, eli liikaa laittamalla saa aika mollamaijamaiset posket.
Alla olevassa kuvassa on stickiä niin poskissa kuin huulissakin. Hinta n. 2€

Sitten tämä: Shimmering Facial Whip, eli suomeksi.. kuultovoide? Shimmerivoide?
Tästä löytyi myös muita värejä, mutta halusin ottaa ns. värittömän version jotta tätä voisi laittaa esim. kulmaluulle ja poskiin, eikä vain ja ainoastaan poskiin. Mielestäni shimmeripitoisuus (oikeasti, anteeksi näistä termeistä) on varsin kiva.

Ja sitten kun sen kunnolla häivyttää, se ei anna mitään tuksulookkia. Lol näitä demonstrointikuvia. :-D
Veikkaan että tämä tuote pääsisi parhaiten oikeuksiin kesällä kun.. aurinko kimaltelee naamaan ja saa sut näyttämään Robert Pattisonilta...

SUPERSHIM JA HUOKOSET. Eli the reality.
T: Rock angel