15 syyskuuta 2011

Uus fleda

Sarjassamme parhaimmat asukuvat ikinä... no, viimeisiä päiviä viedään noilla nurkilla. Tosiaan huomenna on viimeinen duunipv. Yli 3 vuotta ja vihdoin piina on ohi. Ihanaa! On tätä odottettu, on tästä unelmoitu.. ja vihdoin se on totta, hah. Lauantaina on muitakin juhlan aiheita kuin vain minun synttärit!
Puhuin osassa näistä kuvissa puhelimessa. Öö.. joo. Huomatkaa hieno Cheap Mondayn t-paita, sain sen ihanalta Astalta, kiitos! Vaikka tietysti heti kun pistin sen ekaa kertaa päälle menimme kebabille jossa ketsuppipullo kirjaimellisesti räjähti mun käsiini (tästä on jo 3 viikkoa). Tahrat ovat kuitenkin pesun jälkeen jotenkin kadonneet, tai sitten olen vain sokaistunut niille joten päätin vihdoin uskaltaa laittaa tämän uudestaan päälle :-D Tämän mallisia teeppareita pitäisi tehdä enemmänkin!
Tänään kävin kampaajalla ja asuntonäytössä. Asuntonäytöstä sen verran... asunto oli Helsingin Harjulla, eli jossain Kallion - Sörnäisten - yms hoodeilla, en nyt ihan tarkkaan osaa sanoa mikä on oikea muoto... ja paikalla oli myös yli 50 muutakin asunnon hakijaa.. "heh heh". Jonotettiin rappusissa n. 15minuuttia ihan vaan että päästiin katsomaan miltä asunto ylipäätään näyttää. Olihan se kiva, mutta usko ei ole kovin korkealla asunnon saamisen suhteen. Huomenna saan ainakin kuulla että saadaanko me se Tiistaina tsekattu Kaivokselan asunto :-) Peukut pystyyn!
Hiukset näytti kampaajan jälkeen tältä. Nyt tästä tuli sellainen mitä halusinkin! Laitettiin 3 eri sävyä, keskiruskeaa, "toffeeta" ja sitten muutama vaalea sekaan... eli tarkoituksena oli saada aikaiseksi samanlainen sekasikiö mikä mulla on jo ollut, mutta vähän päivitettynä. Tykkään kyllä.
Pörröpää tässä Moi. Napsittiin myös kuivat latvat pois... kasvatusoperaatio jatkukoon. Moniväriraidat + leikkaus 50€, ei paha :-)
Mitäs tykkäätte "uusista" hiuksistani? :-) Onko muita muuttostressistä kärsiviä?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hehee vähänkö toivon et muutat kaivokselaa, meikä nimittäi asustelee tääl:):)!

Peps kirjoitti...

Hyvä tukka, vaikka ei vanhassakaan vikaa ollu!

Mun pitää kans muuttaa pois ens vuoden alkupuolella, mut en jaksa viel alkaa ettii uutta kämppää, kun nyt syksyllä on varmaan viel entistäkin vaikeempi saada mitään...

Joanna kirjoitti...

Hiiiii, kivat on! :) Mäkin leikkasin omista latvoistani yli 10cm, toivottavasti kasvaisi nyt!

ps. tässä on sanavahvistuskoodina "demon" :D

Anonyymi kirjoitti...

missä pärjäsit noin halvalla hiusten suhteen :o

helsingissä noi jotkut kehtaa pyytää pelkästä leikkauksesta 60e... (ja minähän en niihin mene, rahastusta!)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Ai niinq kuka? :D Heh.
Onks kaivoksela ihan ghetto?

Peps: Jee, joo vanha oli ihan jees, mut vähän tasoittelin nyt niitä raitoja joka suuntaan.. tai siis kampaaja tasoitteli.. ja joo tosiaan kämpät kyllä menee ihan saman tien kun ne tulee, kuulemma tää elo-syyskuu on kaikista pahinta aikaa hankkia asuntoa kun opiskelijat tarvii äkkiä asunnon :/

Joanna: No sulla on jo nyt megapitkät että ei kymmenen senttiä edes näy siellä :'(
Ja noi sanavahvistukset on kyllä välillä aika kettuja :D

Anonyymi: Hmm, en tiedä. Olen kyllä aina päässy tosi edullisesti tämän kampaajan luona :) Mutta olen käynytkin samalla jo monta vuotta, että ehkä se johtuu siitä.. tai mun hauskoista jutuista :D Saan hauska-alennusta.