04 syyskuuta 2011

piip

Olen tänään: herännyt kahdeltatoista, lukenut blogeja kaksi tuntia, katsonut gossip girliä kolme tuntia, ollut töissä neljä ja puoli tuntia ja nyt istun tässä ja tapitan tyhjyyteen. Aamulla pistin muutamat tiedustelu sähköpostit vuokra-asunnoista, mutta ainakaan toistaiseksi kukaan ei ole vastannut mihinkään. Byhyy. On kyllä niin "syksy"-olo.
Mitenkäs teidän viikonloppu sujui?

4 kommenttia:

Peps kirjoitti...

Bänditreenit, naistensauna, hautajaisteema-synttärit, oma keikka, blogeja + internetti, tieteellisten kysymysten pohdintaa, syöpöttelyy.

Mirette kirjoitti...

Peps: Mä annan kyl kaikista eniten krediittiä noille hautajaisteema-synttäreihin :D hahaha, katoin jo kuviakin sun blogista, ihan mahtavaa (tosin luulin aluksi että te pelaatte spiritismiä) :D

Christina kirjoitti...

Mulla on kyllä myös niin syksyfiilis, kun flunssakierre on lähtenyt käyntiin ja olen koko päivän (siis aina hetken hereillä ollessani) kironnut poskiontelontulehduksen alimpaan helvettiin. :----) Ihana syksy!

Tanja kirjoitti...

Nauratti tuo "Gossip Girl 3h", itse sain katsottua uusimman kauden netistä viime viikolla loppuun. Tuli muutama tunti koneella istuttua :)

http://todellajossain.blogspot.com/