28 syyskuuta 2011

Paketteja

Eilen oli "joulu" koska sain niin monta pakettia.. Tosin olen aikalailla itse syypää että sain paketteja joten ei sitä kai sitten lasketa.
Keskimmäisestä paketista paljastui minun pari viikkoa sitten tekemä Elfin tilaus.
Tein tilauksen lähinnä edullisten meikkisiveltimien takia mutta pari muutakin juttua päätyi ostoskoriin. Esittelen ne sitten hieman tarkemmin erillisessä postauksessa.. voin kuitenkin jo nyt sanoa pienen testailun jälkeen että kyllä kannatti ja suosittelen! Tuo määrä siveltimiä + muuta sälää kustansi euroissa vain n. 25€... jos verrataan että normaalisti jopa halvimmista siveltimistä suomessa joutuu maksamaan yksittäin jopa 7-18€.
Alin paketti oli tullut Buzzadorilta, sillä pääsin mukaan testiryhmään jossa testataan Doven uutta intense Repair hoitoainetta. Pitää äkkiä pitää kavereille buzzaustuokio koska näitä ei ole kiva raahata mukana muutossa :-D

Niin joo, ja jos buzzaus kiinnostaa niin alla olevasta linkistä voitte myös liittyä buzzadoreiksi. (Huom! minun buzzador-käyttäjätunnukseni on mirettep): Lisäinfoa löytyy myös buzzadorin nettisivuilta. 
Ja isoimmasta paketista paljastui mun uusi puhelin, jee! Meinasi mennä hermot kun paketin mukana ei tullut kunnon käyttöohjeita ja aloin miettimään että meinaako lukittu kytky sitä että se sim on jotenkin upotettu tohon puhelimeen kun en saanut sitä sim-korttipaikkaa millään auki. Lopulta n. tunnin googlailujen jälkeen löysin vastauksen: "Paina siihen reikään kovaa". Ongelma siis oli että tiesin kyllä miten se avataan, mutta en uskaltanut painaa sitä tarpeeksi kovaa että se korttipaikka työntyisi ulos. (Ne jotka eivät omista iphonea eivät tajua tästä mitään). Mutta enivei, nyt ei ole enää Kiina-puhelin vaan ihan Suomi-versio - jee, nyt tätä voi päivittääkkin ilman pelkoa sekomisesta. Ja heti ensimmäisenä aion ladata tähän sen find your iphone-sovelluksen. 
Että sellaista höttöä. Yritin muuten eilen vähän pakata.. öö ja tunnissa sain aikaiseksi tyhjennettyä TV-tason laatikot... Vielä olisi aika iso projekti edessä... olisi pitänyt aloittaa aikaisemmin ja tehdä sellainen suunnitelma että laatikko/päivä... tässä tulee vielä kiire.. ja pahinta tietysti on tämä mun luopumiskammo. Esim. en raaskinut heittää tätä mummilta saamaa porokoiraa (=näyttää koiralta jolla on sarvet) pois joten toin sen työpaikalle... työkaverin hirtettäväksi :-( (huomatkaa postaus taustalla)

Ei kommentteja: