19 syyskuuta 2011

Mirette 23v.

Lauantaina vietettiin tosiaan meitin synttäreitä. Ensin pidin kahvittelut perheelle ja neljän aikaan pyrähdin Helsinkiin. Käytiin Reben kanssa ensin Grande Grillissä syömässä kympin mätöt (kana kuin kana 10€) ja sen jälkeen suunnattiin.. hakemaan Reben kengät Kontulasta.. ja sitten vasta päästiin oikeaan määränpäähän, eli kaverin luokse aloittamaan bileet!No en tiedä voiko kolmen hengen bailuja pitää "Bileinä" mutta hauskaa oli.
Itsellä oli päällä uusi "nahka"takki. Ostin sen VeroModasta itselleni synttärilahjaksi. Kuvista sitä ei näe, mutta siinä on huppu <3 ja siinä oli myös ruma karvareunus jonka onneksi sai irti.  Vähän ehkä näytän siltä että odottaisin vauvaa, mutta ei se ole niin justiinsa.
Ja sitten tosiaan.. tässä teille uusi fresita-mainos?
Rebellä oli tietysti asukriisi joka lopulta johti Miinan vaatekaapille. 
Oli tosi kiva lähteä kahden minikokoisen povipommin kanssa liikkeelle. Tunsin itseni hetkittäin rumaksi jättiläiseksi :D yhyy.
Synttärimekkona toimi Dorothy Perkinsiltä tilattu yksiolkaiminen.. mekko. En onnistunut saamaan siitä nyt kunnon kuvaa.. mutta se on tommonen vähän tulppaanimallinen ja edessä sifonkiosa.

"Vaan pallit puuttuu".
Loppuun vielä pari kuvaa Reben meikistä. Se tehtiin Helsingin Sokoksen Make-up storen pisteellä. Mielestäni aivan mahtava. Eli jos joskus haluaa hieman hemmoitella itseään enemmän, suosittelen ehdottomasti ajan varaamista kyseisestä mestasta.


Ilta tosiaan oli baarin osalta superfail. Se oli jotenkin ennakoitua. Jouduttiin Tivoliin.. ja mitä siitä nyt voi sanoa, kaikki varmaan ymmärtää jos ovat siellä joskus käyneet. Tietääpähän ensi kerralla taas yhden paikan minne ei mennä enää ikinä. Aamulla käytiin syömässä "darramätöt" Pacificon brunssilla. Brunssi oli oikeasti ihan jees, mutta se ei oikein toiminut sillä olotilalla... eli pakko käydä kyllä testaamassa joku toinen kerta - ilman krapulaa.

17 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

oi! Synttärionnittelut! :)

RagDoll kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut! =)

Mirette kirjoitti...

Heidi ja RagDoll: Kiitos onnitteluista! :)

Dee kirjoitti...

Aaaa mun yhen parhaimman kaverin sukunimi on Mättö, tulee jotenki irstas fiilis aina ku joku puhuu darramätön syömisestä jne. :---D Nyt on viel Hesessä se MUHKEA MEGAMÄTTÖATERIA, oli pakko käyä iha vittuillaksee syömässä se täs yks päivä. Nii ja myöhäset synttärionnet!

Peps kirjoitti...

Onnittelut vielä täältäki!

Noora kirjoitti...

Mitä tommonen meikattavaks meneminen kustantaa? Olis tosi kiva käydä oikeen ammattilaisella just jotain synttäreitä varten :) Onkohan Lohjan sokoksessa jotain vastaavaa palvelua esim siinä joe blascon jutussa?

Signý kirjoitti...

Rebe näyttää ihan hurjasti Mila Kunisilta! :o

Ja myöhästyneitä synttärionnitteluja kanssa :--)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! :)

Mitä sellainen Make-up storen meikkaus maksaa?

Anonyymi kirjoitti...

ootpa sinä kaunis ^_^

Mirette kirjoitti...

Dee: :D hahha, sorii!

Peps: Mirre kiittää!

Noora: Se maksaa 60e mutta sillä hinnalla saa sitten make up storen tuotteita, eli periaatteessa meikki on ilmainen. Mä en kyllä usko että lohjalla on tommosta :/

Signy: haha, no joo, kyllä vähän :D

anonyymi: Se maksaa 60e mutta sillä hinnalla saa sitten make up storen tuotteita, eli periaatteessa meikki on ilmainen. :)

Anonyymi: Voi kiitos :)

Jessi kirjoitti...

i love the green dress---♥

Derya kirjoitti...

aww sun blogi on niin ihana (: oli ihan pakko sanoo ! jatka samaan malliin ;D

♥ leave-world.blogspot.com

ami kirjoitti...

Ihana Fresita-mainos! :---D Mikään jättiläinen, höpöhöpö.

Noora kirjoitti...

Täältäkin myöhästyneitä onnitteluja! :)

Mirette kirjoitti...

Jessi: Thanx :) I'ts from Dorothy Perkinsin :)

Deryä: Voi kiitos :)

ami: myönnä että sulle tuli heti jano? :D

noora: Kiitoksia :)))

Anonyymi kirjoitti...

Onko tällä mustahiuksisella tytöllä blogia?:)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Ei ole :)