27 syyskuuta 2011

Lettipää

Pöö! Löysin netistä itselleni väliaikaisen "kuvankäsittelyohjelman" nimeltä picknick. Saanpahan muokattua kuvia edes hieman pienemmäksi ja säädeltyä kontrastia.. :D On se niin kamalaa olla ilman omaa konetta ja omaa photaria, yhyy.
Kävin Sunnuntaina vähän kuvailemassa.. itseäni. Olen epätoivoisesti yrittänyt harjoitella itselleni "otsaletin" tekemistä mutta tuo on lähin mihin olen tällä hetkellä hienoudessa päässyt. Noh, harjoittelu tekee kai mestarin jossain vaiheessa.
Väsyttää ihan törkeänä.. uh, odotan vaan niin että aika kuluisi nyt pari viikkoa eteen päin että päästäisiin muutosta ja saisin aamuisin nukkua sen melkein 2h enemmän :D Nyt kahvia nassuun ja töihin, paipai..

5 kommenttia:

Ulrika kirjoitti...

Hyvin sopii sulle tollanen letti! mutta hei, jos haluut joksus saada sen enemmän otsalle, niin koita letittää ensin vähän matkaa "normaalisti" (vähän alas päin naamaa kohti)ja vasta sitten ottaa pään päältä osioita mukaan.

Mirette kirjoitti...

Ulrika: Joo täytyy testata, katsoin joskus jotain ohjevideoita ja siinä just tehtiin silleen.. mutta tonki hutasin sekunnissa.. pitää joskus harjoitella ajan kanssa niin ehkä se sitten luonnistuu nopeammin :D

aba kirjoitti...

oii, hymyilet niin harvoin. aww <3

Johanna kirjoitti...

Kiva neule. Mistä se on? :)

Mirette kirjoitti...

aba: :D Ei viitti ku hymy yleensä näyttää (h)irvistykseltä.

Johanna: öö, hmm, taitaa olla lindexistä ostettu pari vuotta sitten :)