07 syyskuuta 2011

EMO

Tv:stä on tullut tänään katsottua ikäviä uutisia joten tuntuu tosi turhamaiselta pistää minkäänlaista iloittelupostausta ilmoille. Pistän nyt kuitenkin, vaikka tuntuu vähän hölmöltä. Kirjoitin tämän kuitenkin aikaisemmin ennen kuin ehdin lukea/nähdä mitään uutisia. :-( Voivoi. Ekaa kertaa itseäkin vähän itketti vaikka kuulostaakin aika kornilta sanoa niin. 
Vitsi miten nolo kuva. :-D
Ajattelin muuttaa vähän tyyliä tässä blogissa. Tästä lähtien aion ottaa kaikki kuvat puhelimella. Ensin pitäisi ostaa iphone 4. Tosin aloin nyt fundeeraamaan että olisiko HTC parempi? Tai samsungin galaxy? Tuo iphone 4 kun on niin helkutin kallis :-( Mikä olisi hyvä "datauspuhelin", (ja salama pitää olla). Yllä oleva muistuttaa minua lähinnä tämän blogin alkuajoista kun pokkarilla tuli tuon tasoista kuvamatskua, heh.  Ja kiitos asuntovinkeistä.. paljon tuttua höttöä mutta pistin hakemuksia nyt vähän muuallekkin.. vaikka aika myöhään olen taas liikkeellä näiden juttujen kanssa.


8 kommenttia:

Dee kirjoitti...

HTC desire z!

Johanna I kirjoitti...

HTC Desire Z, sanon myös. Semmoisen saa Itävallasta tilattua 190 eurolla, ainakin yksi bloggaaja tyttö tilasi. :)

loinen kirjoitti...

iPhone! Itseäni kaduttaa kun menin pihiyksissäni ostamaan Samsungin, eikä se oo todellakaan yhtä toimiva kun iPhone.

Inka kirjoitti...

Täällä huutelis yks DNA:n myyjä, joka sulle vois hoitaa iPhonen aika hyvil diileillä! :D

Inka kirjoitti...

Ja siis ehdottomasti iPhone, koska se on vaan niin täydellinen!

Mirette kirjoitti...

Inka, noniin diiliä sitten pöytään! :D ?!

Inka kirjoitti...

Noni, mä ahdistelin sua sähköpostilla! :D

Timjai2 kirjoitti...

HTC sanon minä! Kadun nokian ostamista, samsungiin en koskis ku tabletin muodossa ja iPhonet uusiutuu kokoajan, eli vanha malli menee vaan vanhaksi! Kohta tulee jo vitonen niin ei nelosta kannate ostaa :D

HTC!!