20 elokuuta 2011

Pretty.fi

Noniin, eli tosiaan, Pretty.fi lähetti minulle hieman kynsijuttuja testattavaksi alkuviikosta. Nyt kun olen hieman kokeillut lakkoja - ajattelin vähän turista mielipiteitäni näistä tuotteista.  Ja huom! Olen linkittänyt tuotteet nimien mukaan oikeille sivuille jos haluatte mennä katsomaan tuotetietoja yms värejä tarkemmin.

Ensinnäkin, tuotteet oli pakattu erittäin hyvin särkymisten varalle kuplamuoviin.. - ja muovista oli myös iloa työpäivän ajaksi. Poks, poks, poks.
Sain testattavaksi kolme erilaista lakkaa:
 • La Femme Crackle kynsilakka, sävy neon orange (halkeilee kuivuessaan).7,90€
 • NYX Cosmetics Girls Nail Polish kynsilakka, sävy 189 Amazonia. Ovh. 5,90€
 • Saffron kynsilakka, sävy 14 Electric Blue. Ovh. 2,90€
  Ja kolme erilaista kynsikoristetta. 
  •  Royal instat manicure desingtarra (nro 5). Seepraaaa! 7,90€/kpl
  • Kynsitarrat nro (149 ja 171). Otuksia ja sydämmiä! 2,90€/kpl
  Kutsun tätä Nyxin Amazoniaa merenneitolakaksi.. siitä tulee mieleen ihan merennedoin pyrstö. Ja tätä voin kyllä suositella kaikille jotka haluavat pitkäkestoisen lakan. Mulla rapisee yleensä lakka irti sormista samana iltana, mutta tämä pysyi jopa kolme päivää lohkeamattomana (ilman sitä kuuluisaa päällyslakkaa).
  Laitoin mun merenneitokynsiin jotain epämerenneitomaista, pikkuotuksia! Ajattelin että nämä tarrat sinkoutuisi heti ensimmäisellä hiusten haromisella irti, mutta nöy, ne pysyi pari päivää (kunnes revin ne irti koska halusin testata uutta lakkaa). Ainut että tuo kultainen väri kului hieman reunoista pois ja muuttui mustaksi. Eli jos haluaa vaikka.. bileillaksi hienot kynnet - kannattaa tarrat laittaa samana päivänä.  Iih, pikku luita -ja kaloja! Ja pakko lisätä tähän semmoinen jälkihuomio: Ilmeisesti tarrojen päälle olisi pitänyt vielä laittaa päällyslakkaa, mutta tajusin lukea ohjeet vasta jälkeen päin.. ups.. eli kultaisuus olisi varmaan sen myötä pysynyt hieman kauemmin. 
  Iiih, söpöjä!
   Sitten tämä Saffronin electric blue. Kysyin poikaystävältä "Tykkäät sä mun kynsistää" ja vedin spiritfingersiä sen naaman edessä 15 minuuttia. Omaksi yllätyksekseni se vastasi "Joo, hyvä väri".  En kuitenkaan malttanut pitää ihan-vain-sinisiä-kynsiä.
  Ta-taa! Koska sininen ja oranssihan on luotu toisilleen, niin miksei. Jep! Tätä b-f ei kuitenkaan enää ymmärtänyt.. koska se nyt mitää ymmärtäisi tämmösistä jutuista! Tätä La Femmen Crackle lakkaa kannattaa laittaa kaksi kerrosta tai yksi paksu.  Mitä paksumpi lakkakerros on - sitä parempi ja selkeämpi "rapistuminen".
  Täytyy myöntää, että vähän ahisti tämän lakan kokeileminen aluksi. Ostin silloin pari kk sitten Kicksistä Ns. Isadoran halpisversiot tästä halkeilevasta lakasta (ilmeisesti Isadora ei vaan ole ainut joka näitä lakkoja tekee), no joka tapauksessa... pelkäsin tätä lakkaa, koska ne Kicksin lakat jättivät kynnen pinnan sellaiseksi ällöttävän tuntuiseksi. Sormiani katsellessa voitte päätellä, että minulla ei ole mikään nuorekkain iho.. ja kaikki liitua muistuttava saa ihon heti kananlihalle.  Tämä lakka ei kuitenkaan oikeasti jättänyt sellaista pintaa vaan on täysin käsin kosketeltavissa. Niin, ja tässäkään en käyttänyt päällyslakkaa.. ups.
  Ulkovalossa näyttää vielä Coolimmalta.
  Testattavaksi jäi vielä ne pienet sydänhärpäketarrat sekä Seepratarra. Ajattelin pimittää sitä seepratarraa johonkin vähän isompaan tilaisuuteen - esim mun synttäreihin.. jotka on vasta kuukauden päästä, en tiedä maltanko. Mitäs tykkäätte tämmöisistä vähän laajemmista testipostauksista? Lisäkysymyksiä saa esittää. Ja iso kiitos Pretty.fi:lle että sain tuotteita testattavaksi :-) Käykäähän tekin etsimässä sivuilta omat lempparit!


  2 kommenttia:

  Joanna kirjoitti...

  Mun mielestä testaukset on aina kivoja! Tai ainakin ite tykkään lukea, ainakin tietää sitten mihin ehkä ei kannata rahojaan sijoittaa.

  Noista kynsilakoista tykkäisin tosta oranssista yksinäänkin, tyttömäisten sävyjen toveri kun olen. :D Mulla on tommonen samankaltainen sininen laatikossa myös, mutta toiselta merkiltä. En muista miltä, mutta joku mitä Seppälä myy. Se on kyllä nastan värinen!

  Anonyymi kirjoitti...

  Hienoimmat kynnet on nuo merenneidon väriset, ja tosi makeat nuo keltaiset ukkelitarrat niissä! ^__^