02 elokuuta 2011

Party rock anthem...

..voi tsööp - mikä otsikko.Olen takonut kipeänä pitkiä päiviä duunissa joten en ole ehtinyt vielä spämmätä näitä Lauantai-illan partyrock kuvia. Kaveri asuu aika kivalla sijainnilla jossain.. Sörnäisissä.. tai Vallilan lieppeillä.. ja kerrostalossa on myös kiva kattoterassi jossa on kiva ottaa kivoja kuvia. Kivaa.
Purkka suussa on aina hyvä hymyillä suu auki. Tai yleensä... miksi minulla pitää olla aina kaikissa kuvissa suu auki. Joka kerta.Kokeilkaa joskus. Se luo lisäintoa ja iloa ilmapiiriin.
Kamalaa kun on näin kauniita ystäviä.. :--(

MINÄ!
CAMURAI!
Naama sanoi plörp ja valahti linssille.
"Love is in the air" + apinamies.
Virallinen "Party rock anthem"-kuva. En tiedä mistä toi biisi nyt yhtäkkiä tuli mieleen.. ei me edes kuunneltu sitä kertaakaan :-D
Huoh.. :D Olisin melkeen voinut blurrata ton yhden ylimääräisen tuolta taustalta.
Sitten pari limanaama-kuvaa. En onnistunut saamaan kunnollista "asukuvaa" :( Mulla oli semmoinen yksiolkaiminen musta toppi ja tuommoinen musta lärpäkehame.
Päätettiin DTM:n sijasta mennä sittenkin Tavastin lauantaidiskoon. Heti kun hypättiin bussiin kiljahdin: "Nyt niitä kuvia!!" C:n reaktio: "No V*****". Oletettiin että se oli semmoinen "Pitääkö niitä kuvia koko ajan ottaa"-ilmaus. Mutta ei, C kipusi rautatientorilla korokkeen päälle ja pisti poseeraukseksi.. muut tietysti perässä. Rakastan mun kavereita.. ne on niin ihanan spontaaneja. :--D En uskalla laittaa parempaa kuvaa ettei tule nillityksiä. Hienoja kuvia tuli silti.


Huomatkaa taustalla oleva bussi. Onneksi siinä ei ole ihmisiä.
Ilta oli ihan hauska... ainut vaan että Lauantaidiskossa oli poikkeuksellisen omituista musaa. Eli siis vähän liian antimainstreamia ja liian "onks tää ollut jossain mainoksessa"-musaa. Mietittiinkin tanssilattialla M:n kanssa että miten indietä tanssitaan.. sitten katsottiin ympärille.. ja todettiin: "Tanssittiin me RMJ:ssäkin 5 tuntia konemusaa vaikka ei tajuttu siitä mitään.. kyllä me nyt tätäkin osataan". Ja sitten vaan lähinnä heiluttiin ja hytkyttiin joka suuntaan (ja ehkä välillä vilkuiltiin ympärille miten muut joraa) !

Mainitsinko muuten että PERJANTAINA LAIVALLE <3___<3 jippii, tulee niin riemureissu että oksat pois. Nyt vaan toivon että tämä kuume + kurkkumätä katoaisi pois ja.. laihtuisin kymmenen kiloa kahdessa päivässä.. iiih iih iiiih. 

8 kommenttia:

Poks kirjoitti...

Mut purkkakuva on eri nätti :)

Dee kirjoitti...

Oot symppis :D

Lalalaura kirjoitti...

ihanat noi ekan kuvan sensuroinnit :-DDDDDDDD

Hanna kirjoitti...

voi munkin piti mennä lauantaina tavastialle mutta jätin väliin! törkeän kivoja kuvia nämä :-)

Mirette kirjoitti...

POKS: Kiitos <3___<3

Dee: :-D

Lalalaura: :D Mitää.. ne on hienot.. ehkä hieman hätäisesti tehdyt..

Hanna: Siellä ei mun mielestä kyllä ollut sama dj kun yleensä :/ höh! Ei soittanut edes dizzee rascalia :D

Miffa kirjoitti...

Yhyy minäki tahon taas Tavastialle. Viime kerta tais olla juhannuksena, nyyh :)

Mirette kirjoitti...

Miffa: Tällä kertaa se ei kyllä mua lämmittänyt :D Mutta niin.

Anonyymi kirjoitti...

kiva kun sulla on vaihteeksi ollut kivaa :) se aina piristää kummasti (jännäjuttu :D)