10 elokuuta 2011

Näytä hyvältä -tilaus

Tein toissapäivänä pienen "pöperö"tilauksen Lookfantasticille. Suosittelen kyseistä saittia kaikille jotka haluavat päästä hieman halvemmalla kampaamotuotteiden yms. muun kosmetiikan ostamisessa. Suomessa näistäkin tuotteista saa maksaa oikeasti hunajaa. Tilaaminen on helppoa, tarvitset vain luottokortin ja posti tupsuttaa ne perille yleensä alle viikossa. Maksoin näistä tuotteista yhteensä 39 puntaa eli n. 44€. Tällä kertaa päätin ostaa vähän hoitavia tuotteita, koska kesän jälkeen tukka on mennyt aika hampuksi. Eniten tästä setistä odotan tuota s-factorin hoitoainetta, joka on saanut paljon kehuja.


Tässä hieman hintavertailua. Olen katsonut nuo Suomen hinnat netistä.. kampaamosta ostettuna ne tietysti ovat vielä kalliimpia.
  • Fudge one shot, hiuksiin jätettävä korjaava hoitosuihke: (Suomessa N. 23 €, LF: 9€)
  • Loreal paris lash architec 4D ripsiväri (Suomessa N. 15,90€, N. LF 9€)
  • Tigin s-factor serious Conditioner, Hoitoaine erittäin vaurioituneille hiuksille. (Suomessa n. 29,20 €, n. LF: 16€)
Kerron myöhemmin näistä sitten käyttökokemuksia. 

5 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Tuo hoitoaine on niin loistava, ainakin omalle pehkolleni! Jätän sen aina tukkaan vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ja tuloksena on liukas ja kiiltävä moppi. ;)

RagDoll kirjoitti...

Ainiin, Feel Unique nettikauppa kannattaa myös testata. Ilmaiset toimituskulut ja halvalla loistavia tuotteita. =)

RagDoll kirjoitti...

Mrrr.. Blogger otti ja poisti kommenttini, laitetaan sitten uusiksi.

Feel Unique nettikauppa kannattaa myös testata. Lähettävät ilman toimituskuluja ja tuotteet myös edullisia. =)

Kissankulta kirjoitti...

Itse joskus kokeilin tuota Serious Conditioneri:ia. Olin lukenut siitä netistä paljon kehuja ja hehkutusta, joten odotukset olivat suuret. Kun itse pääsin kokeilemaan niin pettymys oli suuri. Hiukset jäivät ihan järkyttävän pörröiseksi ja muistutin lähinnä mummoa, jolla oli epäonnistunut permis :x Testailin sitä eri vaikutusajoilla, mutta sillä ei ollut mitään merkitystä. Toivottavasti sopii sinulle paremmin. Itsellä on luonnonkihara lamppuharja.

Anni kirjoitti...

Eli hankit sen luottokortin? ;)