31 heinäkuuta 2011

Turistipäivä

Vietettiin eilen parin tunnin turistipäivä Helsingissä kavereiden kanssa. Eilinen valitus selkeästi tehosi, koska Miina sanoi heti: "Nyt sitten kuljetaan kamera kaulassa niinkuin turistit koko päivä". JEE! Kierreltiin muutamat kaupat ja käytiin syömässä Virgin Oilissa, nam! Ja kiitti Laura ;--) 

Ginan sovituskopista löydettiin jotain kuvoa ja mietittiin tuon tollon monia tarkoitusperiä. Niin, miettikää itse. Sitten joku kärttyinen myyjä tuli sanomaan meille että ei täällä saa valokuvata. Sillä oli selkeästi muutenkin huono päivä, mutta pistettiin kamera hetkeksi laukkuun piiloon ja sitten jatkettiin.

Itse löysin myös Ginasta itselleni aika sopivan T-paidan.. tai siis ainakin sanoma oli kohdillaan. Nyt jäi vähän harmittamaan etten ostanut sitä. :--D
Perinteinen sovituskoppi masennus. Joskus voisi harkita vaikka selkä suorana istumista.
Tämän kuvan nimi on laski.jpg

Mielettömiä tärähdyskuvia kamerasta löytyi noin 200 kappaletta.
Ratikassa luulin olevani metrossa ja metrossa ratikassa.
"Noniin, näyttäkääs nyt mikä on mun *piip*"  Turisikuvauksen aatelia.
Kaverikuva. Huomatkaa kokoero, yhyy. Yritin saada Miinaa ottamaan musta sellaisen taiteellisen "seison paikallani kun metro suheltaa ohitseni"-kuvan mutta se ei oikein onnistunut. Myös "Yhyy, kun kaikki päättyy - Harry Potter"-kuvat eivät onnistuneet joten en voi valitettavasti julkaista niitä :D
Liukuportaissa oli siistiä. "KATO NYT ETTEI TUU KAKSOILEUKA".
 R masentui kun meillä oli niin huonot jutut.

Tässä vaiheessa kiljuin kovaan ääneen: "Ota musta kuva kun mä olen ratikassa". Hiljaisuus.
...Sitten tuli häpeä.


Illan lasti. Okei, vain Miinan, mutta Miina halusi ottaa niistä kuvan. Tämän jälkeen lähdettiin kämpille katsomaan.. kuvia.. yhdestä paikasta... hihiih. Aikuisten juttuja(AS). Yritettiin ettiä tuttuja ja tirskuttiin, kun löydettiin. Saatiin myös lisävahvistusta muutamasta muusta kaverista.. ja ne kuvat spämmään sitten myöhemmin ettei tästä tule nyt aivan överipitkä postaus.
Loppuun vielä kuva: "Ota musta kuva kun mä halaan kissaa."?


Jep, tässä ei ollut päätä eikä häntää.. mutta onpahan sisältöä! :D Mietin vielä eilen että lähdenkö ollenkaan, koska oli niin kammottavan huono olo (päänsärky, huimaus, pahoinvointi, rakkulat kurkussa yms) mutta onneksi hyvässä seurassa sellaisetkin "pikkumurheet" unohtui käden käänteessä. Tänään on kuitenkin nokka vuotanut koko ajan .. toivon vain että tämä pöpö menee kuitenkin äkkiä ohi koska huomenna on tiedossa piiiitkä duunipäviä taas Helsingin suunnalla.

12 kommenttia:

Tim Kiukas kirjoitti...

habanainen

Niina kirjoitti...

Oot loistava! :D

loinen kirjoitti...

Aika jännä juttu, mä olin myös viikonlopun Helsingissä tossa Sörkän kurvissa, missä on tuo ravintola Kolme Kaisaa. Kaveri asuu siinä n. 100m päässä :)

Mirette kirjoitti...

Tim: Jep :D

Niina: Hah :D

Loinen: Mulla ei ole mitään havaintoa missä oltiin, mä vaan seurasin ns. johtajaa. Ittellä paikkatuntemus on aika 0. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei muistaks sen skoppiprinsessan pyörätuolikaverin, se löytyy AS:sta! :DDDDDDDDDDDDD

- Viivi

Anonyymi kirjoitti...

Sen ginan paidanhan voi kätevästi tilata niiden nettisivuilta, jos jäi paidan puute harmittamaan ( sä kyllä varmaan tiestit täne jo, mutta noo... ! :)

Mirette kirjoitti...

viivi: tätä mä en kyllä muista :D yritin kovasti mutta ei nyt irronnut.

Anonyymi: mulla ei ole luottokorttia :(

Kyllikki Nyrkki kirjoitti...

Sun tukka näyttää iha hullun hyvältä näissä kuvissa! Ja muutenki ois kiva nähä enempi noit naurukuvia ymns, oot meinaa näissä kuvissa yyberfreesinä :)

Salla Salminen kirjoitti...

Kaupoissa saa kuvata! Ne lasketaan julkisiksi paikoiksi.

Salla Salminen kirjoitti...

http://www.journalistiliitto.fi/journalisti/lehti/2010/06/artikkelit/minullakin_on_oikeus/missa_saa_ja_missa_ei_saa_kuvata/

Tosiaan, tässä perusteet sille, miksi kaupoissa saa kuvata.

Mirette kirjoitti...

Kyllikki Nyrkki: Heh, sen tekee heti kun suoristaa tukan niin näyttää aina paljon huolitetummalta. + tietysti mä hymyilen kun mulla on kivaa kavereiden kanssa :---) hih, niiden seura tekee hyvää.

Salla Salminen: Joo, tiedän. Itse olen käynyt tekijänoikeuskurssinkin oikein.. mutta tosiaan, myyjällä taisi olla muutenkin hieman kyrpä otsassa. Ja me oikeasti kuvattiin vaan toisiamme :D eikä mitään "otan tästä kuvan ja matkin ja teen himassa samanlaisen" yms. :)

Janu kirjoitti...

Siinä tollossa on tiätty käytetty nuuska.