19 heinäkuuta 2011

Pöperöä

Pitäisi varmaan lakata jo haaveilemasta piirrustustaidoista ja ruveta keksimään jotain uutta tapaa saada elantoa. Musta voisi esimerkiksi tulla kynsitaitelija. Harmi vaan että kaikki rakennekynsikurssit maksaa about 3000e, voisi muuten olla ihan hauska "varavalinta". Miettikää nyt, asiakkata vaikka n. 6 päivässä ja jokaisesta huollosta pyydät n. 50-80€, ei mikään paha tuntipalkka.
Ostin seppälästä vahingossa tämmöisen koristelulakan. Ostin sen highschoolbileitä varten emokynsilakaksi joka ei lopulta ollutkaan ihan sitä mitä luulin. Kiva oli tuolla pikkupäällä sutia jokainen kynsi mustaksi.  Näitä oli myös eri värisiä ja hinta n. 3e.
Suosittelen niille joilla on vakaa käsi. Minulla ei ole, kuten huomata saattaa. 
Viimeisen silauksen näille taideteoksille antoi glitteri.. jonka unohdin nyt näköjään sitten kuvata.. mutta ketä edes kiinnostaa. TADAA! Ps. Lakat rapisi pois parin tunnin päästä kun kävin suihkussa. Jee, lol.

Ostin myös uutta rasvaa joka tuoksuu hyvälle. Sain Vero modasta ensin itselleni näytetuubin ja  koska se oli niin hyvän tuoksuista ostin myös sen isosiskon. Käykääpäs haistelemassa jos diggailette Shea butterin tuoksusta. Koostumuskin on varsin kiva tämmöiselle aavikkonahkaiselle.


Viikko vielä pitäisi jaksaa odottaa. Sitten saan selvyyden siitä, että mitä seuraavaksi teen elämälläni. Jea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voithan sä tilata esim saksasta suht edullisesti vehkeet rakennekynsiä varten ja alkaa tekee frendeilles kynsii aluks suht halval. keräät portfolion kasaan ja sit haet sen kaa kauneushoitoloihin töihin. näin monet tekee 3000e koulun sijaan.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Joo, oon itseasiassa joskus katsonutkin niitä vehkeitä, että n. 200-300e sais aika kattavan paketin... mutta olen aika ailahteleva ja helposti kyllästyvä ihminen, että todennäköisesti sekin huuma menisi aika äkkiä ohi jos ei ole varsinaisesti jossain kurssilla. Heh. :) Emt, kunhan heitin. Toisaalta, olishan toi varmaan ihan hauskaa hommaa.