22 heinäkuuta 2011

IIIIHTänään töitä, huomenna vapaata. Poikaystävällä edessä tuskainen viikonloppu, - minullakin hieman eritasolla jos en keksi jotain kivaa tekemistä. Ehdotuksia? Lauantaina voisin tietysti "urheilla" ja tehdä kirppiskierroksen. Mulla on kolme jätesäkillistä kamaa verkkokellarista ja niistä pitäisi päästä eroon. En vaan pääse selvyyteen että mihin kirppikselle ne kannattaisia kuskata (jotta pääsisin vaatteista oikeasti eroon) + ja koska... se hinnoittelu kun ei houkuta yhtään. Tossa keskustan vieressä olisi yksi kämäinen kirppari 15e/vk pöytä + rekki. Sinänsä hyvällä sijainnilla, että ehtisin aina töiden jälkeen käydä tsekkaamassa tilanteen kun taas sitten näissä "kaukaisemmissa" paremmissa kirppareissa matka on jo niin pitkä etten pääse sinne ilman autoa. Jota minulla ei ole.. mutta koska se on kämänen, pieni ja uusi niin pelkään että en saa kamoja myytyä? 

Mitäs kivaa te ajattelitte duunata tänä viikonloppuna? Onko Tuskaan menijöitä? :--)

7 kommenttia:

Kermaperse kirjoitti...

Mikä uusi kirppis keskustan vieressä? Pöytävuokra on ainakin halpa!

Ite vein täällä Loviissa kamaa kirpparille. Mul oli pöytä 2vko:a (vuokra 20e/vko) ja jäin voiton puolelle 300e!! Aika huikeeta. Oli siinä hommaa, mutta tuli kyllä hyvä fiilis, kun pääsi kamasta eroon (vaikka vieläkin jäi paljon, lähinnä pitkähihasia, takkeja ja jotain pikku biletoppeja..) Mulla oli tosi paljon melkeen käyttämättömiä vaatteita ja kenkiä ja mielestäni tosi edulliset hinnat, niin kelpas hyvin ihmisille. Tuotteet, joiden tiesin menevän joskus myöhemminkin, tai jotka voisin myydä muullakin tavalla, hinnottelin korkeemmaks, esim. käyttämättömät vagabondin peep toet meni 25e:lla ja aito (kylläkin todella käytetty) nahkatakki lähti kympillä. Muuten kaikki jutut oli lähinnä 1-5e, niin ihan kiva tilihän siinä tuli tehtyä :)

Mun kirpparimenestykseen vaikutti kylläkin myös se, että Loviisassahan ei paljoa vaatekauppoja ole :D plus kirppis sijaitsee keskustan ruokakaupan vieressä, niin siellä käy tosi paljon porukkaa.

Ja joku vuoden kirppariprojektia suunnittelin, ennen kuin sain sen aikaan.. Mutta kyllä kannatti!

Anonyymi kirjoitti...

Miiiissä missä on noi halvat pöytävuokrat?!

Mirette kirjoitti...

kermaperse:Se on tullut siihen entisen shellin tilalle, vai mikä se nyt olikaan missä sun iskälläkin oli joskus piikki :D Niin siinä viereisessä talossa on sellanen ns. halli.. pimeä ja ankea, mutta pöyrävuokra tosiaan vaan sen 15e. Jotain harakoita siellä viimeksi jo oli. Mietin vaan että osaakohan moni sinne. Toinen on se kirpputori Karisma tynninharjulla, mutta sinne mulla on niin hitosti matkaa ettei oikein ehdi käydä siivoskelemassa/lisäilemässä tuotteita.. ja siellä vissiin pöytävuokra on 20e. Sen ongelma on vaan tosiaan sitten pienet pöydät ja rekit.. ja ne on tosi kaukana kassoista. Tosin luin jostain että siellä olisi kai nyt kameravalvonta.

Ja mä kuitenkin haluaisin eroon kamoista.. ja mietin että kannattaako sitten viedä sellaiseen paikkaan jossa ei käy ketään?

Anonyymi: Lue edellinen vastaus, se on se kirpputori AARRE. :)

Löysin muuten asiasta keskustelunkin:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9698117

Mirette kirjoitti...

Pieni lisäys vielä:
http://www.kirppikset.info/kirppikset/kirpputori-aarre

Mirette kirjoitti...

Ja toinen lisäys, näköjään se sitten on 20e/vk, muistaakseni kyllä katoin lehdestä että olisi 15e.
http://www.kirpputoriaarre.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa mennä siihen jokaisena lauantaiaamuna pidettävälle pihakirppikselle mikä pidetään siinä nahkurintallin takana olevalla parkkipaikalla. Paikka on vaan 3e, mut aijoissa kannattaa saapua jos paikan ittelleen halajaa.. klo. 9.00 se kai aina alkaa. parikesää sitten sain päivässsä yli 100e vaikka hinnat olikin siinä 0.05-5e paikkeilla. tietenkin se aina riippuu myös tavarasta, mut sielä kyllä ihmiset pöyrii :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Se on muuten hyvä mutta mulla ei ole roudattavaa pöytää tai rekkiä.. joten ei onnistu :(