29 heinäkuuta 2011

Höm höm

En ole käynyt tänä kesänä korkeasaaressa, en lintsillä, en Kreikassa.. en missään mistä tammikuussa puhuin (tai lähinnä haaveilin). Vähän harmittaa, tai no ei oikeastaan vähääkään. Sain juuri ja juuri pidettyä kaksi viikkoa lomaa, ja osa meni jo piloille siinä että jouduin kesken kaiken selvittämään työsotkuja.

Tällä hetkellä katson kuumeisesti asuntoja Helsingistä ja odottelen työkuvioiden selkiytymistä. Stressitaso on niin korkealla, että tuntuu siltä kuin räjähtäisin. Minulla on myös ollut kolme päivää vatsa todella kipeänä ja mietin jo että sainkohan jonkun taudin pakastetuista vadelmista... mutta toisaalta kaikki tämä stressi parista seuraavasta kuukaudesta voi myös hyvinkin aiheuttaa tämän olon.


Mietin myös juuri kuinka tylsä ja kuollut minun blogi on. Ei ole inspiraatiota ottaa "asukuvia" koska osa kommenteista on nykyään: "sä oot lihonnu", "läski" tai "sulla ei oo lantiota" yms muuta mukavaa. Toki myös niitä ihania helmiäkin löytyy ja niistä tulee hirveän hyvä mieli.. mutta yleensä kymmenen hyvän kumoaa yksi paska (toimii myös onneksi välillä käänteisesti).  Kaupungissa ei ole hirveästi nähtävää tai kuvattavaa ja kavereita ei vain ole. Ei sellaisia joille voisi soittaa  "Hei, mulla on tylsää, mennäänkö vaikka istuskelemana rantaan ja syömään mansikoita" tai edes "Hei, tuutko kahville?". Kaikki asuu jossain muualla. Eli jos mietitte miksi postaukseni jatkuvasti toistavat itseään.. no... öö, minä en tee mitään koska minulla ei ole ketään jonka kanssa tehdä jotain.Olen vain töissä tai kotona.. tai sitten kun nään niitä kavereita niin sitten yleensä baarissa.

No toivotaan että asiat tästä selkiytyy mahdollisimman nopeasti. Huomenna on luvassa kivuutta ystävien kanssa, DTM - Täältä tullaan. Ensi viikonloppuna ehkä työkavereiden kanssa Laivalle, jiaaa. Rahaa pitäisi kyllä säästää jos muutto tulee eteen. Aloin miettimään myös sitä, että miten kaikki saa kaikkea kivaa.. onko ihmisillä oikeasti niin hyvä palkka että on varaa matkustella pari kertaa vuodessa ja ostella kaikennäköistä kivaa koko ajan.. vai onko kenties luottokortit yleistyneet? Olen alkanut vakavasti harkita semmoisen härpäkkeen hankkimista.. tatuointi, hiustenpidennykset, tekoripset, salikortti, uusi objektiivi, lomamatka, koiranpentu... kröhm. Olen 22 ikävuoteen asti pärjännyt ilman minkäänlaista lainaa vain yksinkertaisesti tekemällä töitä... enkä haluaisi toisaalta luopua periaatteistani humpuukien takia. Äiti on opettanut että juttuja ostellaan osari kerrallaan. :-D Kun on maksanut edellisen pois, voi tilata taas jotain uutta. Toisaalta haluaisin edes joskus elää hieman huolettomammin.

PS. Mulla oikeasti kamala tatskakuume... jo kaksi uutta ideaa!
PPS. Stellan pitäisi lopettaa tämmöisten postauksien tekeminen. Lässytän yksikseni ja valutan kyyneliä. Onko mitään suloisempaa kuin pieni mäyrispentu?! MINÄKIN HALUAN NAKKIKIOSKILLE! Laitan sen luottokorttihakemuksen heti tänään..

12 kommenttia:

ami kirjoitti...

Voin kyllä täysin allekirjottaa ton kolmannen kappaleen blogin tylsyydestä, kaverittomuudesta ("kaikki on jossain muualla") ja elämän tylsyydestä, siis omalla kohdallani :D

Aion kuitenkin hakata ne kaikki paskakommentit ja kommentoida nyt että toivottavasti stressit häviää piakkoin, asiat selvenee ja pääset kaupunkiin johon haluat! Sulla on ihana kroppa, älä kuuntele anonyymejä. Joo-o, helpommin sanottu ku tehty...

PB kirjoitti...

Ärrrr! Oot ihana ja kaunis ja rakastan sun blogia ja hiuksia ja naamaa ja lässynlässyn..... :D
Anyways, toivottavasti et kohta ilmota pitäväs jotain blogilomaa tms. :'((

Mirette kirjoitti...

Ami: Joo, välillä tulee sellainen olo että ketä kiinnostaa tämä naama tai mun uus dödö kun ei itteäkään enää kiinnosta. Haluisin hirveästi kuvailla kaikkea, muttakun en koskaan ole missään, byhyy. Mutta tosiaan, jos nyt sitten Helsingistä löytyis kämppä niin sieltä löytyis myös kavereita - ja varmasti myös uusiakin :)

PB: Hih, kiitoksia <3__<3 Emmä pidä blogilomaa, tai ainakaan tarkoituksellisesti. Mä aina tuijotan mun blogin etusivua ja mietin että mitä mä keksisin, sitten plärään kuvakansiot läpi ja yritän etsiä edes jotain mielenkiintoista.. mutta bla, ei keksi. Eli tauot on vaan kiireestä tai inspiksestä johtuvia. Tosin on tässä käynyt muutaman kerran mielessä deletoida koko kakka.. jos vaikka sais sitten jotain muuta tekemistä kuin koneella istumisen.. Pitää vaan päästä uusiin maisemiin niin ehkä saisi vähän inspistäkin :)

Tim Kiukas kirjoitti...

Asiapostaus! EI mitään pinnallista kuraa vaan vähän syvällisempää vuodastusta ! Voin tulla joskus ku sun on tylsää kuvaa sulle uusii kuvii sun blogii

AnnikA kirjoitti...

Hienoja kuvia ja muutenkin loistoblogi:)
käy katsastamassa blogini, joka kertoo muodista ihan perus arkeen:)

http://annika-diamonddiary.blogspot.com

t: Annika

AnnikA kirjoitti...

Hienoja kuvia ja muutenkin loistoblogi:)
käy katsastamassa blogini, joka kertoo muodista ihan perus arkeen:)

http://annika-diamonddiary.blogspot.com

t: Annika

Ra kirjoitti...

Löysin sun blogin tällä viikolla ja musta tää on aivan huippu. Ja itse asiassa innostuin itsekin osittain sun inspiroimana alkaa taas tekohengittää omaa tekelettäni...! Joten et missään nimessä saa lopettaa! Vaikutat ihan hullun ihanalta ja omanlaiselta tyypiltä! :)

Edelliseen postaukseesi liittyen, tässä tää mun räpellys:
http://ra-counterbalance.blogspot.com/

Ps. Luulen muuten, että ollaan saman ketjun palveluksessa töissä... Tiedän mitä se on, joten tsemppaan sua ihan hulluna (siinäkin)!

Ulrika kirjoitti...

Mä kyllä uskon, että kellä tahansa säännölisesti työssä käyvällä on varaa kivoihin juttuihin, mikäli pitää arjen kulut pieninä. Esim kahvilassa ja baareissa käynti, tupakointi, välipalat, limpparit jne. voi viedä kuussa sen verran, että sillä rahalla pääsis jo pari kertaa vuodessa reissuun. Ainakin olettaisin näin, koska itse oon tottunut että tarpeen mukaan opintotuella tai työmarkkinatuellakin juuri ja juuri elää ja sit jos tienaa enemmän on varaa kivoihin asioihin. Ehdoton ei siis luotolla ostamiselle!

Hei ja ps. asioilla on tapanan järjestyä, älä stressaa, tai välitä tahdittomista kommenteista :)

Joanna kirjoitti...

Ei voi olettaa että kenenkään elämässä koko ajan tapahtuisi mitään superjännää, joskus tulee vähän tylsempiä kausia, joskus taas on kaikkea kivaa. Kuulostaa siltä, että muutosta pukkaa työ- ja asuntorintamalla joten eiköhän kohta taas inspaa :)

tuijja kirjoitti...

Sä aina välillä tuot esiin sitä, miten tylsä sun blogi on, mutta mä en ole kyllä koskaan ajatellut että se olisi tylsä tai kuollut :D Sitäpaitsi mua vähän jopa ärsyttää lukea blogeja joiden kirjoittajien elämässä tapahtuu kokoajan kaikkea tosi jännää ja superia, jotka matkustelevat kerran kuussa ja ostavat joka viikko uusia vaatteita. Normaali arki on ainakin mun mielestä kiinnostavampaa, elämänmakuista.

Tuollaiset typerät kommentit kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa.

Anonyymi kirjoitti...

mirre. must olis kiva lähtee joskus iha vaan kaksin juoruumaan kahville! tietty muidenki tyttöjen kans yhes, jos silt tuntuu. nytki oon tääl viel pari viikkoa ja vast syyskuus alus lähen takas kouluun, ni jos on yhtään fiilis, ni tekstaillaan tms. :) <3
- kousa

Kermaperse kirjoitti...

Hassua, kun meinasin tähän kommentoida ihan samaa, että jos sulla on työjuttuja tai mitä vaan Helsingissä, niin sen kun soitat! Varsinkin nyt elokuussa oon ihan vapaa. Mennään kahville, tai ihan mitä vaan, johonki chillailee! Ei ne kaverit oikeesti ole kuin puhelinsoiton päässä :)

Mä uskon, että rahaa ja uusia juttuja tärkeempää on se asenne elämään. Kuulostaa lässynläältä, mutta oikeella asenteella saa elämästä paljon enemmän irti. Pitää oikeasti uskoa siihen, että elämä on hyvää (tai ainakin ees ihan jees) ja siitä saa tehtyä just omansa näköstä. ..ettei käy niin, että elämä meneekin ohi..

Sussa tyttö on aivan valtava potentiaali, ihan mihin vaan! Saat oikeesti elämässäs ihan kaiken, minkä haluat, kun vaan uskot ja uskallat.

Tämän kommentin jälkeen viimeistään, et ikinä soita mulle :D Mutta sitä vaan, että olet aivan upea misu ja toivon sulle vaan kaikkea hyvää :)