04 kesäkuuta 2011

Tänään juhlitaan kesää!

Onneksi olkoon kaikille valmistuneille! 

Itse valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2007. Nämä kuvat otin itse jalustalla meidän mökillä. Olin aiemmin päivällä saanut ruokamyrkytyksen paikallisesta kebabista ja siksi näytän niin kuolleelta. No en ollut meikannutkaan yhtään näitä varten. Harmi että en silloin tajunnut ottaa näitä uudestaan terveempänä (= ja meikattuna). Nämä nimittäin ovat ainoat yo-kuvat minusta.  Kyllä mummoja harmittaa. Toisaalta en panostanut omiin yo-juhliini muutenkaan. Mekko oli halpa ruma rätti h&mstä ja hiukset kamalat hamput.
Viime vuonna valmistuin sitten media-assistentiksi. Silloin yritin panostaa hieman enemmän asuuni ja ulkoiseen olemukseeni. Juhlista tuli kuitenkin hieman failummat koska olin itse niin huonolla tuulella koko päivän :--( Se harmittaa vähän vieläkin, koska äiti oli yrittänyt silti järjestää nätit juhlat.


En ole muuten käyttänyt tuota mekkoa kertaakaan valmistujaisten jälkeen.. Voisin joskus korjata tuon kamalan vääryyden.. toisaalta en omista alustylliä ja ilman sitä mekko näyttää ihan laimealta (ja tuo jenkkakahvat esiin). Tänään toivon kovasti että saisin jonkun innostumaan juhlimaan KESÄÄ kanssani. Ennen sitä tarkoituksena olisi käydä ostamassa muutamat piirrustustarvikkeet vielä ensi viikon koitosta varten ja partsille baden baden (minähän en rannalle mene tämännäköisenä vaikka poikaystävä kuinka vinkuisi).

9 kommenttia:

kinki kirjoitti...

kaunishan olit myös ylppärikuvissa!!

Meeri kirjoitti...

Oot kaunis luonnollisena.

loinen kirjoitti...

Moikka! Kyselit siitä KyAMKista. Mä en oo itse kauheesti ottanut selvää siitä, millasia tehtäviä siellä on aikasemmin ollut, mutta silloin kun ite olin kokeissa, niin tehtävät oli mun mielestä suht helppoja ja käytännönläheisiä. Teemana silloin oli eläimet, joten varmaan tänäkin vuonna tehtävissä on jokin aihe. Ensimmäisen päivän tehtävään oli pieni ohjeistuspätkä, jonka pohjalta piti piirtää A3 kokoinen kuvasarja (jonka perusteella valittiin jatkoon pääsijät).
Muina päivinä piirreltiin logoja, pakkauksia ja joitain melko vapaitakin juttuja. Uskon, että sisään pääsee, kun vaan oikeasti haluaa ja jaksaa panostaa :)

Onnea kokeisiin ja toivottavasti nähdään sit syksyllä!

Anonyymi kirjoitti...

hei! saanko kysyä mihin kouluun hait? :)

Anonyymi kirjoitti...

ootpa ollu laiha........ Kannattaisiko tehdä jo jotain...

Mirette kirjoitti...

kinki: Kiitos :)

Meeri: Kiitos :)

loinen: Kiitos tästä :)

Anonyymi: Hain tuonne KyAMKiin kouvolaan opiskelemaan viestintää :)

Anonyymi: Kiitos kommentistasi :)

aba kirjoitti...

C'moooooon, oot ihan superkaunis noissa ylppärikuvissa. Vesitausta, kalliot, fresh-meikki ja kaunis naama. Oikeesti, ihan tajuttoman upeita!

.. ei noi punaisen mekon siivittämät kuvatkaan hullumpia ollut. :)

koska hei nähtäis? : )

Peeta kirjoitti...

Joo mä oon kans sitä mieltä et noi ylppärikuvat on aivan ihanan freesejä! Myöhemmin katot niitä varmasti erilaisin silmin. Ja toi punanen mekko päälle ja HETI!

Mirette kirjoitti...

aba: Joo ja siis kyllä munki mielestä idea on hyvä. En vaan sit saanu niistä koskaan semmosia virallisia.. noi näyttää niin kädellä napsituilta :D

Ja hei emmä tiiä, koska ois hyvä. Mä lomailen heinäkuussa ja sillon on kyl ainakin aikaa :P :D

peeta: Mummot vaan ei tykkää lävistyksistä. :D siit sivuprofiilista taisin muokata huulikorun aikoinaan piiloon ettei olisi niin karu. :D

Pitää kyl ottaa.. mut pitäis ostaa joku mini tylli kun se korostaa jenkkiksiä niin pahasti muuten :D