25 kesäkuuta 2011

Sarvet esiin

Minusta on tullut ankea. Vietin juhannukseni istumalla tietokoneen äärellä kuulokkeet korvilla. Katsoin n. 5h Housen 6. tuotantokautta. Nyt harmittaa että se loppui. Iski hirveä ahdistus ja päätin lopulta jäädä kotiin. Mun sietokyky tämän paikkakunnan baareihin on aika lailla tullut täyteen. Tosin nyt on sellainen olo (vapaapv) että voisi lähteä rillulle.. varmaan sekin vaikuttaa että eilen olin töissä ja väsynyt joten ei senkään takia huvittanut. 

Katoin meidän juhannuspyödän koreaksi.

 Näyttää paremmalta miltä maistui.

Nojoo, huomenna töitä taas joten eiköhän tämä viikonloppu ollut taas tässä. Nyt oikeasti nakertaa etten mennyt tänään töihin. Tuplapalkka ja edessä häilyvä muutto olisi ollut hyvä yhdistelmä. Mites teidän juhannus meni?

PS. 6 päivää lomaan...

6 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Me katsottiin Lostia ukon kanssa ja syötiin tortilloja. :D Ei hullumpi tapa viettää juhannusta. ;)

Mirette kirjoitti...

Niina: :D Haha. Eli perusmeininkiä siellä. Mun ukko katto tvtä ja mä tosiaan datasin. Plär :D

I'm Lacking kirjoitti...

Koko juhannuksen satanut vettä, niin ei oo tehnyt mieli olla pihalla. No torstaina oltiin kavereiden luona syömässä ja saunomassa (tai no me naiset ei saunottu) ja eilen oltiin syömässä naapureitten luona tuolla muutaman talon päässä. Tänään käytiin piipahtamassa meidän yksien kavereiden luona, kun heillä on perinteisesti ollut juhannusbileet siellä sekä aattona että juhannuspäivänä.

Mirette kirjoitti...

Im lacking: Täällä on jopa paistanut aurinko mutta en ole silti tehnyt mitään. Eilen ei huvittanut baari (blaah) ja tänään kun olisi huvittanut niin en voinut lähteä kun huomenna on aamuvuoro :< juhannus sucks.

Sara kirjoitti...

Me oltiin mökillä koko viikonloppu 8) Ei haitannu vaikka sato, kunhan ei tarvinnu kotona istua :) Saunottiin, pelailtiin korttia ja oleskeltiin vaan.

laura kirjoitti...

TÖRKEEN maukkaan näkönen burgeri!! :)