02 kesäkuuta 2011

Kesähumu

Eilen havahduin ekaa kertaa siihen että iik nythän on jo se kesä mitä olen kauan odottanut! Tajusin sen oikeastaan siinä vaiheessa kun menin parvekkeelle miettimään päivän suunnitelmaa ja jämähdin siihen pariksi tunniksi (lukemaan seiskaa ja mainoslehtisiä).  Jämähdys aiheutti tietysti sen, että melkein paloin. Onneksi viime vuotinen aurinkorasva pelasti edes hieman. 

Kävin ostamassa kesän kunniaksi itselleni uuden kirkkaanpunaisen kynsilakan. Sokos 3,90€/s-etukortilla.
Meinasin ensin ostaa Malavan saman värisen, mutta tämä oli isompi ja edullisempi. Minulta löytyy jo ennestään tästä se liilertava versio jonka sain töistä ja mielestäni tämä on oikein hyvä lakka. :) Vähän kyllä sivellin sen verran iso että tulee läiskittyä kynsinauhoillekkin.. kyllä se siitä kuluu..
Sekä uuden aurinkorasvan. Tuo hawaiian tropicin rasva tuoksuu ihanalle kookokselle. Otin näin alkukesäksi kunnon suojakertoimet etten muuttuisi heti ihan pinkiksi possuksi. Nyt pitää enää toivoa että viikonloppisin olisi aurinkoiset säät koska fiksuna tyttönä olen laittanut miltein koko kesäkuun täyteen työvuoroja... lol.
Jee! Nyt töihin! Miten helatorstai voi olla kesäkuussa? En voi käsittää.. onko se aina ollut niin?

8 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Eikös se ole Mavala, eikä Malava? 8)
Mä kans jouduin hetkeks pysähtyy eile ku tajusin että perhana nythän on jo kesäkuu =D

Anonyymi kirjoitti...

helatorstai siirtyy aina joka vuosi eteenpäin niin, että se on aina välillä 30.4.-3.6. kierros alkaa sit aina alusta, kun helatorstai on ollut 3.6. :P

Mirette kirjoitti...

Sara: No melkeen sama asia :D hah.

Anonyymi: Kiitos tästä! Mä vähän ihmettelinkin!

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä lasista :--) haluan filmtowniin töihin

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos, kiitos. Jos 6,69€/h alotuspalkka kiinnostaa niin ei muutakun hakemusta tulemaan. Itse valitsisin toisin. :--D

Villiina kirjoitti...

Ihanan väristä kesälakkaa. :) Uuh, mulle tuli yliannostus ton aurinkorasvan hajusta, kun yhdellä hyvällä kaverilla räjähti tollanen sen lempparilaukkuun ja se haisikin siltä sitten koko viime kesän. :D Muuten kyllä hyvä tuoksu kyseessä, täytyy koittaa, jos nenä kestäisi sen tänä vuonna taas. :D

Mirette kirjoitti...

Villiina: Joo no siis kyllä toi muistutti kans yhtä rasvaa mikä mulla oli talvella ja tuli vähän semmoinen yy-flashback. Parasta aurinkorasvaa tuoksultaan on varmaan yves rocherilta :P Nam! Sunsilkin yksi shamppookin tuoksui siltä yhdessä vaiheessa.

Niina kirjoitti...

Punaiset kynnet on herkut. :P Mä ostin Karibialta tammikuussa sellasta aurinkorasvaa, jossa on jotain itseruskettavaa yms "happoa" ja ihmettelin nyt täällä Suomessa miksi näytän niin ruskeelta, vaikka en ole ehtinyt istua kun hetken ulkona. Ihan perusmeininki tietenkin, että ostan jotain enkä lue tuoteselostetta. Huijausta, hyi minä! :D Onneksi en sentään muuttunut oranssiksi.