06 toukokuuta 2011

PÖÖ!

Pari päivää kotona ja minusta on tulossa mökkihöperö. Eilen tuli postissa huuto.netistä ostamani Sons of anarchyn eka tuotantokausi. Alunperin kun tämä sarja alkoi, multa meni tämä ihan ohi.. nyt olen katsonut ihan muutaman jakson tv:stä toista tuotantokautta ja vaikuttaa ihan addiktoivalta. Olen myös pari päivää katsonut netistä Supernaturalia - mikä on melkein turhan pelottava minulle :--D Okei myönnetään, kirjoitin tämän postauksen eilen mutta sähläsin ajastusten kanssa....... saatoin valvoa puoli neljään.. ja olen koukussa.


Mulla on pieni kriisi, öö, äitienpäivä? Vinguin jo äippää kokkailemaan jotain ihanaa ja tekemään kakkua... sitä vastoin pitäisi keksiä joku huikaiseva lahja! Mitä te aiotte ostaa äitillenne äitienpäivälahjaksi? Nyt hyviä vinkkejä ja ideoita kehiin! Meidän äiti on ainakin samanlainen rasvojen kanssa läträäjä, että joku semmoinen settijutska voisi toimia, toisaalta, se saa niitä aina.

Ps. katselin äsken h&m:n nettivalikoimaa. Blyyhyy kaikkia ihania bikineitä - katsahdus mahaan. Taidan viettää tämän kesän perkele sisällä. Imekää paskaa kaikki synnyinlaihat tai muuten vaan niin pirun aktiiviset! Olispa munkin suurin murhe vain se, että ostanko viidet vai kahdeksat bikinit. Voisin muutenkin taas kohottaa tämä blogin valitustasoa ja lopettaa kaiken ylimääräisen ihkutuksen. Tervetuloa negatiivisuus ja ainainen valitus (+ ja duckfacet) hähää.

Ps. Alan olla terve, jee (harmittaa tosin huominen duunipv)
t. angsti

7 kommenttia:

Rokkirusetti kirjoitti...

Äipälle on maailman helpoin ostaa lahjat! Johtuu varmasti siitä, kun makumme on niin samanlainen ja ollaan molemmat tällaisia sisustushulluja.

Tänä vuonna lahjaksi nappautui Sagaformin yrttiruukku, sillä sellaista (kahden rehun ruukkua) ollaan metsästetty eikä sitä tunnu löytyvän muualta kuin täältä: http://www.finnishdesignshop.com/kitchenware-herbflower-pots-hold-duo-herb-pot-p-3917.html

DIY-lahjat on toisaalta kaikin puolin parempia. Jos en olisi tehnyt äidilleni jo aiemmin, lahjoittaisin hänelle nyt itse suunnitteleman tekstitaulun (Therese Sennerholtin tyyliin), joita vilisee nyt sisustuslehdissä. A3-kuvan tulostaminen ei maksa montaa euroa ja kehykset löytää kympillä. Halvemmallakin jos metsästää kirpparilta. Ja tekstihän voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä ja lahjansaajan persoonaan sopivaa. Tällainen lahja on menossa veljelleni tuparilahjaksi tällä viikolla...

Suosin myös kirjoja, sillä ne ovat pitkäikäisiä ja niihin voi palata aina uudelleen ja nähdä ne eri tavalla eri elämäntilanteissa.

No panic!

Mirette kirjoitti...

Rokkirusetti: Itte vaan en koskaan oikeen osaa näprätä mitään käsilläni, saati sitten kaksi päivää ennen h-hetkeä. Kirja olisi kyllä hyvä idea, ainut vaan että en tiedä oikein mitä äiskä on jo lukenut :/ ääk! taidan suunnata tästä kohta kirjakauppaan :D

tuijja kirjoitti...

Mä ostan äitille melkein aina vaatteita :D se kun ei ikinä raaski itse ostaa mitään niin sitten ostan sille kaikenmaailman neuleita ja kesämekkoja. Lahjakortti kasvohoitoon tai johonkin muuhun hemmotteluun vois olla myös aika kiva?

Mirette kirjoitti...

tuijja: Jep, oishan tuo kiva. Ainut vaan että ittellä ei ole varaa noin kalliisiin lahjoihin :( Mä ostin sille ryppyvoidetta, kynsilakan ja sinisiä marianneja :D Ja huom, se itse toivoi ryppyvoidetta.

aba kirjoitti...

Kaipaan juuri sitä valitusta ja.. jopa duckfaceja! :'D <3

..kuka niitä ahh, nellyn uusi mekko ja ohhh aurinko paistaa ulkona-juttuja jaksaa lukee.

ami kirjoitti...

Olispa munkin suurin murhe vain se, että ostanko viidet vai kahdeksat bikinit.
Oi aamen... ♥

Anonyymi kirjoitti...

http://www.toisenlainenlahja.fi/fi/

Aina kun mä jään tuskailee lahjojen kans, ostan jotain tuolta.