26 toukokuuta 2011

Muhkeat muffarit

<3 :D
Vein Miralle tuliaiseksi parit muffinssikupposet.Tietysti sillä oli ennestään jo yksi (mä kyllä arvasin sen heti kun näin nuo Suomalaisessa kirjakaupassa). Ajattelin kuitenkin että ei noin söpöjä purkkeja voi koskaan olla liikaa, heh. Ne toimi myös meidän hetkellisenä kuvausrekvisiittana. Kuvasin Turussa kolmen päivän aikana 1400 kuvaa, joista ehkä n. 20 on julkaisukelpoista.. jos sitäkään. :D Nämä oli niitä "parhaimmasta päästä".


Aina suu auki. Harmi vaan että nyt ei ole enää kielikorua. :--(

Sain Miralta ihanat sen oma tekemät korvikset. <3
 Jos nämä tai jotkut samantyyliset söpöliinit kiinnostaa, tsekatkaa Lovelace Couturen FB-sivu. Turussa pyöriessä koruja ja hiushärpäkkeitä voi myös mennä tsekkaamaan paikan päälle Yonoon.
Pätkin näitä Turkukuvia hieman osiin koska tässä menee muuten ikä ja terveys selaillessa :D Tosin aika helppoa tämä karsiminen loppujen lopuksi on: "hyi, ruma, hyi, ruma, hyi, ruma, läski, läski, läski, hyi, hehehe joo tää, hyi, hyi, hyi". Ja nyt puhun vaan minusta otetuista kuvista.

5 kommenttia:

Tim Kiukas kirjoitti...

kivat muffinssit(issit). ok mo

Mirette kirjoitti...

tim: kkekekekekek :D

Anonyymi kirjoitti...

Sun hiukset näyttää tosi hyviltä!

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Arvaa mikä varmaan hämää? Ne on suoristettu. Miran suoristin teki taikoja mun hiuksille.. ja siis sain sillä suoristettua mun hiukset viidessä minuutissa hirveästä pörröstä sileiksi :D Saatta olla että on aika munkin ostaa vähän päivitetympi suoristusrauta :)

Niina kirjoitti...

Ihana tämä ensimmäinen kommentti, nauratti ihan. Söpöt on muffinssit. :P Sä olet niin paras, kun et ole vakava. Tai tylsä. Se on kauheen kivaa se. :D