27 toukokuuta 2011

Kaislikossa suhisee

Otsikolla ei oikein minkäänlaista tekemistä minkään kanssa. En vaan ole hyvä keksimään otsikoita vaikka olen huomannut että ne bloggaajat jotka osaavat niitä johdonmukaisesti käyttää saavat minulta pointseja aina silloin kun yritän etsiä jotain. Pukeuduin eilen johonkin ihmeelliseen. Koska legginssit eivät ole edelleenkään housut, jouduin heittämään jonkun hameen tuon paidan alle. Kokonaisuudesta tuli kummallinen. Tein myös sen virheen että laitoin jalkaan kuviolliset "love buddy"-gorillasukat jalkaan. :| Hmm..
Palatakseni vielä tähän legginssikiistaan. Legginssit ovat ok vain siinä vaiheessa jos niissä on takataskut.. ja mielellään paita kuitenkin sen verran pitkä että lirpu peittää mahdollisen kamelinvarpaan. Olen joutunut viimeaikoina näkemään paljon kammottavia asioita. Jopa minun serkku (yksi neljästä) käyttää legginssejä vain housuina. Yksi päivä seppälässä katsoin kauhulla miten joku oli taas tehnyt tämän tyylivirheen ja sitten kun hän kääntyi: "Ai moi serkku". Finnkinossa eräs teini tuli rappusia pitkin alas  (niitä isoja ja korkeita joissa meinaa aina pyörtyä popcornipurkkiinsa) ja hänen legginssit olivat revenneet täysin haaroista. Näin kaiken. Valkoiset alkkarit josta kurkisti häpäri. Hyi vittu. Meinasin kompastua omiin jalkoihin etsiessäni silmilläni poikaystävän reaktiota. Ei hän edes ollut huomannut. Nämä on niitä tilanteita kun pitäisi etsiä joku ihminen joka "ymmärtää".
 Tähän pätee sama juttu kun viime kesänä näin Hirven juoksevan lukion pihalta kirkon suuntaan. Tiedän sen tapahtuneen koska autoilija pysähtyi sen edessä kaukana, mutta kun selitin sitä traumaattisesti jollekkin ohikulkijalle - hän katsoi minua kieroon ja oli valmiina tarvittaessa lyömään kun piti minua varmaan jonain nistinä. "Näitsäkin ton HIRVEN" Keskellä kaupunkia? Yritin vielä seuraavana päivänä  etsiä hirvestä tietoa paikallislehdestä, ei mitään. No joo. Lähdin taas aiheesta. Perushirveyshän näissä on vaan se, että kaikki kuultaa läpi ja se on vaan mautonta. Ei tarvitse olla hirveästi mielikuvitusta miettiäkseen millaset pikkarit 13 vuotiailla tytöillä on kun kaikki on jo näkyvissä. Yök... ja miettikääpäs kuinka paljon pervopappoja tämä maailma on pullollaan jotka ovat kiitollisia legginsseistä. Tai korjaan, ihmisistä jotka luulee että ne on housut.
Fail.
Hieno aihe jälleen kerran. Aihetoivomuksia voi jakaa. Seuraavaksi vuorossa kamelinvarpaat haalaripuvuissa.

8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Voi hyvänen aika..traumaattinen kokemus varmaan. :D Olen tiedätkö miettinyt usein samaa, eli miksi niitä leggareita pidetään housuina? Itse olen sortunut käyttämään farkkulegginsejä (taskullisia), mutta nykyään en tykkää edes niistä. Leggareita pidän kotona, koska omissa oloissani voin pursuilla ihan niin paljon kuin tykkään. Julkisesti kalsareiden pitäminen ei ole kovin hottia.

Olisit laittanut otsikoksi "Leggareissa suhisee". Jokainen olisi sitten voinut vetää omia tulkintoja tästä otsikosta. Mukavaa viikonloppua. :)

Ronja Rakentajantytär kirjoitti...

mun mielest pitäis olla rikollista käyttää leggareita housuina. "leggings aren´t pants, so cover your ass"

RagDoll kirjoitti...

AAaaa, en voi vieläkään lakata nauramasta! =D Hyvä ettei olla itkun puolella, kun nauraminen sattuu jo..

Jep, olen samaa mieltä tuossa legginssi asiassa. Legginssithän ovat suomennettuna trikoot, eli yhtäkuin ne pitkätkalsarit joita käytetään talvisin housujen alla. =D
Eli niiden kanssa kuuluu käyttää joko hametta, shortseja, tai sitten tarpeeksi pitkää paitaa.
Pelkissä legginsseissä juokseminen on mielestäni sama kuin juoksisit sukkahousuissa haarakiilat vilkkuen. ;) And nobody wants to see that..

veerra kirjoitti...

hahahahhahahhhahahahaha vähä tää oli hauska !! oli pakko lukee siskolleki äänee : D

sarkku kirjoitti...

Eikait tästä voi olla ku samaa mieltä :') Kiva olla amiksessa ku noita tommosia "legginsit=housut"-teinejä näkyy käytävillä joka päivä ..

Anonyymi kirjoitti...

ahahaa :D oot ihana piristit mun päivää <3 ja kyllä legginssit on jotain niin omaa luokkaansa housuina. Tiiän niin hyvin ton tunteen kun just näkee/kokee jotain omituista ja kukaan muu ei ymmärrä jne.

oot ihana!

Mirette kirjoitti...

Niina: Meinasin jo vaihtaa otsikkoa, mutta sitten olisi sotkeutunut linkityset niin en sitten enää viittinyt :D Mä kaipaan niitä vanhoja aitoja farkkuleggareita taas myyntiin, siis niistä kulutettua harmaata yms. Mistään ei enää löydy :(

Ronja rakentajantytär: Jep, oon jo facec liittynyt tohon :D

RagDoll: hahha :D ja Oon täysin samaa mieltä sun kanssas :D

veerra: :DD hahaha, ei se nyt niin hauska ollut.

sarkku: Pitäisi keksiä joku sovinnainen keino miten sanoa siitä niille. "PEITÄ PERSEES, VOSU"

Anonyymi: huhhuh :D Jep. Ja kiitos ^__^

Anni kirjoitti...

Oot söpö! :>
Ja meidän blogi nyt vaa on vähä kuoleman partaalla ollu jo jonku aikaa ku Camilla lopetti kirjottamisen ja multaki loppu aika koulujuttujen kaa. Katotaan jos täs kesän tekemisistä jaksais jauhaa. :p Mul viel objektiivi rikki ni en oo kameraankaan koskenu oikein. :(