04 huhtikuuta 2011

Omg

Ahihi, minut yllätettiin Ninnin poskipunan kimpusta.
Vietin viikonlopun hipsterikulttuurin ytimessä; siitä ehkä lisää myöhemmin. Nyt on ihan jäätävä olo. Semmonen; yhyy what will I do with my life? Tällä viikolla piti olla kolme vapaapäivää jolloin voisin raivolla tehdä ennakkotehtäviä mitä ei ole saanut aikaiseksi.. mutta joo. "Kyllä mä voin tulla töihin". Oho, ups.  No mä haen sinne Kouvolaan, ja Turkuun (johon ennakkotehtävät sitten ilmestyy heti 12.4 jälkeen).. ja se siitä sitten. Haluan muuttaa vaan pois täältä... vaikka Turkuun, tai Tampereelle, kumpi olisi parempi?

8 kommenttia:

tuijja kirjoitti...

Tampereelle! Voisin kuvitella että viihtyisit täällä :)

Anonyymi kirjoitti...

TURKU<3

Anonyymi kirjoitti...

Turussa ja muualla Suomessa, nyt 4 vuotta Tampereella asuneena vastaan et Tampere, tää on suomen ehdottomasti paras kaupunki <3

RagDoll kirjoitti...

Eihän noista kaupungeista voi puhua edes samassa lauseessa. ;) hehe.. Ehdottomasti Tampere! Sydämellinen ja kaunis kaupunki, jossa ihmisetkin ottavat avosylin vastaan. =)

Anonyymi kirjoitti...

tampere! ihana paikka :)

Meeri kirjoitti...

Oon asunut Turussa 19 vuotta ja voin kertoa, että jos haluat mielenkiintoista ja tapahtumarikasta elämää, niin älä muuta ainakaan sinne.

veerra kirjoitti...

tampereen murre on kivaa mut toisaalta turusta pääsee laivalle helposti ja molemmat on nättejä kaupunkeina (tosin en oo pahemmin vieraillu kummassakaan joten en voi varmaksi sanoo mut luulisin :D), turulla on huono maine mutta joissaki blogeissa sitä hehkutetaan about paratiisina, ite en osais ehk päättää kumpi on kivempi ja hainki molempii (enkä todennäkösesti pääse kumpaakaan jote ei tarvi valita :D)

Mirette kirjoitti...

Meeri: Toi sun lause alkoi hyvin :D