29 huhtikuuta 2011

Hyvää vappua!

Väsyttää! Nukuin äsken 1½h päiväunet ja heräsin juuri sopivasti sulaneiden munkkien äärelle (ostin fazerin pakasteisia namimunkkeja - ihan mielettömän herkullisia). Tosin nyt kun katson alla olevia kuvia voisin jättää munkit vähemmälle, heh heh. Ostin halvinta simaa, mikä oli virhe, ei se maistu simalle yhtään. Olisi pitänyt arvata jo väristä.. kaikki ne "aidot" ja kalliit olivat niin ruskeita.. tämä oli tämmöstä hailakkaa liirua. Ei ole kyllä äitin tekemään simaa voittanutta. Tehtiin me tänään myös tortilloja, tai korjaan, minä tein. Menen varmaan kohta takaisin nukkumaan. Vaikka tämä viikko oli periaatteessa lyhyt, tuntui se silti ihan törkeän pitkältä...

Ostin tiistaina Lindexistä yllä olevan Topin. Saattaa jonkun mielestä näyttää äitiysvaatteelta, mutta ah, kuin tehty minulle - ihmiselle joka näyttää yhden vesilasinkin juonnin jälkeen raskaana olevalta. Pu-pum. Rusetinkin laitoin. Jotain tuolle tukalle pitäisi tehdä. Se on aivan järkyttävä reuhka. Ehdotuksia?

Niin joo ja pakko vielä itsekkin ottaa kantaa näihin THE häihin. Itseäni nämä eivät ole kiinnostaneet missään vaiheessa mutta tänään radiossa hölötettiin niin paljon kyseisistä bailuista, että päätin kotiin päästyä tsekata netistä kuvan mekosta (of course..). . ja meinasin läkähtyä nauruun kun näin tämän kuvan. Nämä on nimenomaan niitä kuvia jotka jää historiaan.. Aahahah, naurattaa vieläkin.

Joka tapauksessa, oikein hyvää vappua kaikille! Mitäs ajattelitte puuhata? 

9 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hyvää vappua sullekin ! :) Jos säät huomenna sallii, vois grillailla. Mutta jos sataa vettä, möllötetään sisällä :)

Mii kirjoitti...

Jos en olis ollu tänää töissä, olisin varmaan ollu nenä kiinni telkkarissa katsomassa häitä! Oon häähullu :D Katoin koosteen, mut ei oo kyl Victorian ja Danielin häiden voittanutta.

Ja kiva uusi toppi sulla! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopi kyllä tosi hyvin mustat hiukset! :) mut ilmeisesti oot kasvattamassa väriä pois?

Mirette kirjoitti...

Sara: Mä en itte edes vielä tiedä missä möllötän. Varmaan sitte kotona. Ostin hirveen kasan kaikkia herkkuja ja lätkää pitää ehdottomasti katsoa. Grillaus houkuttais mutta ei se vaan nyt ole mahdollista.. ellen tosiaan lähde korpeen äitin luokse :D ja ne grillaa jotenkin tosi hitaalla modella että olisin siellä kuitenkin puoli päivää.. (toisaalta olen ollut siellä viimeksi jouluna.. :( hmm)

Mii: Mä kuuntelin vaan radiosta (yle x) kommentointia.. hölötti ne kyllä paljon muustakin. Ei mua myöskään ne victorian ja Danielin häät kiinnostanut :o :D Mua kiinnostaa paljon mauttomammat spektaakkelit..
Ja kiitos ^__^ näitä oli parissa muussakin värissä.

tuuli-: Mullahan ei periaatteessa ole koskaan ollut "Mustia" hiuksia.. tosin yhdessä vaiheessa ne oli tosi tumman ruskeat.. että oli miltein mustat. Ja tumma on kyllä kiva, mut kun se on niin raivostuttavaa värjätä sitä.
Ajattelin nyt hieman joo vaaleampaa kokonaisuutta.. pitäisi mennä kampaajalle että se tasottais noita värejä jotenkin.. nyt toi on niin hirveä sekamelska että melkeen itkettää :D

Anonyymi kirjoitti...

http://i263.photobucket.com/albums/ii156/terude/kinuski-1.jpg näkisin sut ton värisillä hiuksilla, ja sit vaaleeta raitaa ja ehkä vähän tummempaakin, sekä pidennykset. :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Jos mulla ei olisi näin takkuuntuva tukka niin ottaisin pidennykset (tietysti heti sen jälkeen kun olisin saanut muuten tämän värin kuosiin). Harmittaa ihan ettei pysty, koska nään ite itteni pidemmillä hiuksilla ja luulen että se vois jopa vaikuttaa mun itsevarmuuteenkin positiivisesti :D
Mutta kiitos ihanasti mietitystä kokonaisuudesta.

etta kirjoitti...

sulla on aivan upeita tatuointeja! huippua vappua sullekin!

Mirette kirjoitti...

etta: Kiitoksia ^__^

Anonyymi kirjoitti...

HaAHAHAa mikä kuva :D hauskaa vappua!