27 huhtikuuta 2011

Epilointi

Eli innostuin sitten eilen testailemaan vähän minun uutta epilaattoria (edellinen postaus). Ohjeessa lukee, että suositeltu NAISTEN SÄÄRIkarvoille ja mielellään toiminto pitäisi tehdä suihkun JÄLKEEN kuivalle iholle. Älkää pelästykö, tein niin kuin ohjeissa luki... mutta se KIPU? Hei, pistin kaverille viestiä että tämähän tuntuu siltä kun tatuoisi omia jalkoja :D En tiedä mitä oletin, mutta ei sen nyt noin pahalta pitänyt tuntua. No joo, kyllä parin minuutin jälkeen kun olin suristellut jalkojani tuolla vehkeellä kipu alkoi turtua ja se ei ollut enää niin kamalaa (paitsi luun päältä). Hävettää ihan että olen näin arkajalka kivulle... (Tulin myös siihen tulokseen että se sisäkäden tatuoiminen saa sittenkin odottaa.. vuoden). Mutta mitä tapahtuikaan epiloimisen jälkeen?TADAA!
Ihoni oli n. tunnin punaisia pilkkuja täynnä. Vähän Nivean extra dry skinille suunnattua rasvaa ja vola. Kyllä nyt on karvattomat sääret (joskin hieman karhean kuivat). Eli nyt tästä tragediasta selvinneenä suosittelen kyllä epilaattoria kaikille! (Lohjan Cittarissa 25e, vain muutama jäljellä).

16 kommenttia:

sarkku kirjoitti...

Haha, voi ei, mitäs mää sanoin :----D No mut hei, nyt selvisit ja lupaan et ens kerta ei oo ennään niin paha ! Meikän oman ohjeissa lukee et voi kyllä käyttää kaikkiin karvoihin - yks kaveri poistaa joka ikisen karvan kaulasta alaspäin epilaattorilla ku se ei voi sietää ihokarvoja ...

Mirette kirjoitti...

sarkku: Ei kyllä tulis mieleenkään testata tota kainaloihin, ai saakeli :D

angie kirjoitti...

aiaiai tekee pahaa pelkkä epilaattorin katsominen :-DD joskus itse erehdyin kanssa epiloimaan jalkojani. oli helvetti kyllä irti silloin! ei enää ikinä :')

Anonyymi kirjoitti...

mä haluun kans epilaattorin! Varmaan se on sama ton kivun kanssa ku kulmakarvoi nyppies: Ekal kerral sattuu niin saatanasti ja sen jälkeen iho tottuu kerta kerralta ja sit ei enää satu :P

Anonyymi kirjoitti...

Odotapa vaan kun jalat ovat täynnä sisäänpäin kasvaneita karvoja ja niistä johtuvia punaisia, kipeitä patteja...

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Sanoisin että monin kerroin pahempi :D tosin kaikilla meillä on erilaiset kipukynnykset.

Anonyymi: En malta odottaa :D Sitten voin tuhlata rahani niihin rasvoihin joiden pitäisi estää sisäänkasvua.. heh

RagDoll kirjoitti...

On epilaattori kyllä loistava vehje!
Itse en onneksi joudu sääriä kiduttamaan, mutta bikinirajaa surauttelen n. jokatoinen viikko. Kauneuden eteen täytyy kärsiä. ;)

Johanna kirjoitti...

Aijaa, kyllä mulla vaan säilyy noi punaset pisteet vähintään kaks päivää vaikka kuinka pyhkis viinalla ja laittas erilaisia rasvoja!! >:(

RagDoll kirjoitti...

Ainiin. Jos haluat välttää sisäänpäin kasvavia karvoja, niin kuori iho ja rasvaa. =)

Mirette kirjoitti...

Ragdoll: auts, bikinirajat? hertsileijaa. No joo, ehkä mä joskus uskallan itsekkin. Ja mä tosiaan kuorin jalat ennen ku käytin tota.. ja rasvasin sitten tietysti heti jälkeen päin.

Johanna: Mulla kyllä ihmeellisen nopeasti katos ne. Mutta ehkä se auttaa, että tekee illalla, pistää paksua rasvaa ja sitten nukkuu yön yli. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mire!!! Olin nihtisillan abcllä, ja näin sellasen lissun jolla oli nilkassa SAMANLAINEN POSSU KU SULLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

-eve

Mirette kirjoitti...

Eve: Nyt meni aamikahvit väärään kurkkuun. :D Mitä helvettiä? Siis sama possu ja sama lootuskukka? Voiko tää olla mahdollista XD

raipe kirjoitti...

Siis mä eka katoin, et hei, mitäs vittua, näänkö oikein, ja äkkii kipitin sit sen muijan perään et näkisin sen kunnolla.. Sil oli se silleen nilkan sivussa, nii oli iha sairaa vaikee nähä oliks se samanlainen. menin sit väijyy kassojen ulosmenopuolelle et näkisin ku se lähtee menee, ja tidii, kyl se vaan oli samanlainen mut ehkä snadisti pienempi! en nyt tarkkoja yksityiskohtia nähny mutta siis samanlainen kuitenki :D

Mirette kirjoitti...

raipe: L-O-L, ei se nyt niin siisti ole että jonkun mielikuvituksettoman kannatti kopioida se :D Mulla on ihan epäuskoinen olo että voiko joku olla niin dorka.. hahah. hitto ku et saanu kuvaa siitä.

Nata kirjoitti...

aijjaijai caramba! D:
ei mielellää.

Mirette kirjoitti...

Nata: No jep, huomaa siitä että jalat rehottaa taas mutta ei viittii sheivata kun pitäisi ottaa vehje taas käyttöön :D