18 maaliskuuta 2011

"Sisustushommeleita"

Poikaystävän siskolla on ihana huumorintaju. Meidän seinää koristaa nykyään uusi "muotokuva"- taulu kaikessa.. kau..neudessaan. Kyseessä oli myöhäinen synttärilahja. (Sai se myös Svea pipon, keltaisena. <3)

Ja vielä tämä ihan nostalgian vuoksi:

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten ihmeessä jotku voi asua kahdestaan kaksiossa? EN TAJUA!

Suusi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Suusi kirjoitti...

FAIL!tarkoitin toki yksiössä. :-----D... eikä pitäny anonyymikään olla.

Tim Kiukas 18 kirjoitti...

hey thaanks! ;) Ja älä, kuvii tulee heti tunnearvoo ku ne on ite kehittäny. Nyt iha fiiliksis ootan et saan ton yhen filmin kuvattuu loppuu ja pääsen kehittää. Saa nähä mitä niist tulee. Ja joo voin opettaa. Miten ja missä? Mitä haluut oppii. Ja tottakai saat mainostaa mua;) Oon ite oppinu kaiken. Ite vaa kokeilemalla oppii hyvin, mut on siin menny aikaaki et tullu se oma tyyli muokkaamiseen. vastaile mun blogii!

Tim Kiukas 18 kirjoitti...

ps mitenköhän en ollu sun blogin lukia. noh nyt on asia korjattu

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Haha, menen ihan sekasin.. nojoo siis ei pystykkään. Voin sanoa että muutama hius on saattanut tän yksiön takia irrota. Meidän kommunikaatio on nykyään facebookin kautta: "mä haluun nukkumaan, mennääks" "emmä viel, tuu pois sohvalta niin mä tuun siihen dataa"...

Tim_Kiukas: Sun pitää tehdä sellanen tutorialvideo mulle :D mun pitäis kyl oikeesti ostaa joku photarikirja että voisin vähän harjotella kikkailua :)

Tim Kiukas 18 kirjoitti...

Ei kannata mitää kirjaa. Netis on paljon hyvii sivui mis on tutoriaalei.+ netis ( youtube yms
)