12 helmikuuta 2011

piu

Uupumusta ilmassa? Tänään oli kauan kaivattu vapaapäivä. Heti kun heräsin, pistin kahvin porisemaan meidän uudella moccamasterilla <3 Ah, tuo on kyllä niin hyvä vehje. Saatiin se melkein käyttämättömänä mun iskältä, koska se oli ostanut itselleen taas jonkun uuden. Kahvinkeittimen suodatinpaikkaan oli myös piiloitettu hajuvesi. :--)
Kahvin poristessa päätin vaihtaa meille uudet puhtaat lakanat (korkkasin ne jo tänään päiväunilla, ja ah, puhtaat lakanat.. on ne vaan niin gutaa). Heitin myös vanhaa käyttämätöntä kosmetiikkaa pois. Hyvästit jätin muutamille Redkenin muotoilutahnoille, parille hiusvahalle ja muotoilugeelille. En tunne ketään lyhythiuksista jolle olisin voinut niitä lahjoittaa eteen päin.. joten päätin vaan radikaalisti heittää ne menemään.

Kuvassa näkyvässä taulussa on valunut noi LP kannet joskus.. kaksi vuotta sitten epätasapainoon, mutta en ole jaksanut korjata sitä. Mitä se kertoo minun energiatasosta tällä hetkellä, tai  noin yleensä? En kyllä jaksanut korjata sitä vieläkään...

Kannattaa muuten satsata hyviin peittoihin. Itse olen Lohjan oma tarjoushaukka ja lahdannut hemtexin supertarjouksia. Peittojen arvo oli n. 180€/kpl ja itse olen maksanut about 50e/peitto. Ovat olleet äärettömän hyvä sijoitus, koska niitä voi käyttää niin kesällä kuin talvella. Pidän muutenkin hyvinä sijoituksina  mukavaa sänkyä, lämpimiä peittoja ja sileitä lakanoita... Nukkuminen on vaan niin kivaa.
Ja tosiaan.. en ole jaksanut siivota mun vaatekaappia varmaan puoleen vuoteen. En vaan jaksa. Tänään kuitenkin oli jotain ylimääräistä energiaa, ja sain oikean puolimmaisen osion hieman siistimmäksi parista loossista.. menee hermot kun en löydä enää mitään... tosin käytän nykyään joka päivä samoja lirttuja.  Ja pitää kysyä, että kun henkarit on.. miksi vain osa mekoista on henkarissa ja n. 95% kaapin pohjalla? Baariinlähtöasukriisit. Thats why.
Lopuksi kuva vielä kohtuu hyvästä Mozzarella salaatista.

No joo... tämä oli aika tyhjänpäiväinen postaus. Ei vaan huvita vieläkään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh, munkin pitäis siivota kun vaatekaappi näyttää aikalailla samalta. Tosin mulla on siellä parihyllyä täytettynä kans kosmetiikalla, cd.levyillä peruukeilla ja muulla mukavalla :))

Mirette kirjoitti...

anonyymi: no mulla on noi yläkaapit sitten sellasta sälää täynnä :D