05 helmikuuta 2011

Naamakirja

Tutkiskelin äsken kuva-albumejani ja löysin NAAMAkuvia. Jee! Ja yhden syöppökuvan. Minulla saattaa olla hieman tylsää.Tulin muuten myös siihen tulokseen että haluan uusia tatuointeja. Lihominen on aiheuttanut sen, että kuvat näyttävät pienemmiltä kun laardi leviää. Pitäisi saada tiiviit hihat niin ei paljas iho harmittaisi niin kamalasti. Haluan myös kesäksi räppikäpin.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ööööööööööö no mikset laihduta?

Mirette kirjoitti...

Öööö onkohan se niin helppoa kun vaan sanoo niin? :D

Anonyymi kirjoitti...

On se just niin helppoa kuhan vaan ottaisit itteäs niskasta kiinni etkä kitisis vaan. Jos et jaksa liikkua, niin syö paremmin. Ei se läski itkemällä lähde.

Anonyymi kirjoitti...

Olen Anonyymin kanssa aivan samaa mieltä! Kuvistasikin toki huomaa, että olet lihonnu (ja paljon), mutta silloin on turha itkeä ja sääliä itseään! Ota itseäsi niskasta kiinni, mene salille, palkkaa itselle personal trainer, tee itsellesi uusi ruokavalio niin sillä se hoituu. Jos oikeasti haluaa laihtua niin se on juuri niin helppoa. Kunhan vaan päätät että onnistut. Tsemppiä laihdtuksiin! nimim. puolessa vuodessa -25kg laihtunut 23v. nuori nainen!

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos näistä treenivinkeistä, näitä en ennestään tiennyt.

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja. Netissä on ihan liian helppoa olla ilkeä ja tyhmä. Edellisillä kommentoijilla on varmaan aika ankeat elämät.

Musta on hienoa ja virkistävää ettet teeskentele että olet aina helvetin onnellinen ja että sun elämä on täydellistä, niinkuin jotkut bloggaajat.

Ja, ei sillä että se kuuluisi kenellekään, mutta ethän sä edes kirjoittanut tohon että haluat laihtua, vaan että haluat lisää tatuointeja...

T. Tanja

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Joo, ittelle ainakin tuli vähän harmistunut mieli noista, koska kaikista ikävintä on kuulla kommenttia omasta painostaan negatiivisesti kun itsellekkin se on aika "häpeä" .Mutta life goes on. :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis voi jumalauta!!!!nyt on ihan pakko kommentoida. Mä tiedän oikeen hyvin miten vaikeeta on alottaa laihduttaminen ja varsinkin jos itsekuria ei ole yhtään. Mäkin valitan kokoaika lihomisestani ja en siltikään tee asialle mitään. Ja jos mua huvittaa siitä valittaa ni mähän valitan!ja tää on sun blogi joten etköhän sä saa täälä valittaa niin paljon kun haluat:)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Joo siis kun kyllä mä tiedostan mun ongelmat, ja pitäisi varmaan olla vaan hiljaa sitten "Kun ei kerran jaksa tehdä asialle mitään". Ei mun laihduttaminen ole koskaan ollut siitä kyse, ettenkö tietäisi miten laihdutaan vaan lähinnä siitä että mistä saa sen jaksamisen ruveta taas seuraa syömistä ja liikkumaan ja ja ja ja äää. :D