18 helmikuuta 2011

Kysymyksiä

Hei, en ole koskaan kysynytkään teiltä, mutta minkälaiset postaukset kiinnostaa teitä kaikkein eniten? Tällä hetkellä postauksia ei ole tippunut ollenkaan, koska olen ollut niin kiireinen tai muuten vaan ankealla tuulella. Mutta nyt on teidän mahdollisuus vaikuttaa. :--)

ps. kaikille tiedoksi että tänään tulee TV Voicelta klo 21.55  Dirty dancing! Älkää missatko missään nimessä!

5 kommenttia:

Jasmin kirjoitti...

päivä kuvina, jotai sun lempiasioita mitä omistat (käsilaukut, mekot, kynsilakat, meikit jne.), sellasia kuvia susta mitkä ei oo pelkkii ite otettuja posekuvia (ei niissäkää vikaa oo!) ts. et jos saat jonku kuvailee sua tai tilannekuvasettiä tai jotain. sellasii ois kiva nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

Jotain muuta kun noita sun ainasia naamakuvia, jotka on kaikki ihan samanlaisia. Olis myös kiva tietää että pidätkö nykyään enää muita vaatteita kuin noita jotka on nyt esiintyny hitusen tiuhaan, eli asupostauksia lisää! Olis kiva myös nähä tosta uusimmast tatskasta kuvia parantuneena :)

Ps. STOP DOING THE DUCKFACE

veerra kirjoitti...

kaikki randomjudut on aina kivoja, mua ei kauheesti kinostele ehk noi ruokajudut mutta muut on tosi jees ja parhaita on ehk kuulumiset ja semmoset :)

Emi kirjoitti...

OU MAI, niinpä näkyy :ASDD kovin hieno on toi sun mitä nyt täst näen, tuntuu vaa vähä tyhmält nyt. kellää en oo ennen nähny tollast minkä otin ja nyt damn :D:D:D:dd

Emi kirjoitti...

siis tatuoinnistas puhuin............