18 helmikuuta 2011

Kattilaboolia

Huomenna jos kyyti jotenkin järjestyy, olisi tarkoitus mennä Saloon. Ohjelma kuullostaa tältä: 

"Mireten kauan odottamat Salo-bileet! Luvassa neljän euron kebabbia, kattilaboolia, punk-karaokea, Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä -biisiä repeatilla, juomapelejä, humalatilaa sekä taatusti upeeta seuraa! Nukkumapaikat löytyy kuudelle keposeen ja mikäli sopu ja känni sijaa antaa, kahdeksanki mahtuu ihan hyvin."

Kattilabooli= jokainen bileiden osakas tuo jotain alkoholpitoista juomaa esim. kaljaa, vodkaa, siideriä, viskiä, punkkua, lonkeroa yms. ja kaataa seen kattilaan. Sen jälkeen alkaa villi kattilaboolin ryystäminen jonka seurauksena on varma soossikänni. 

Itse sain lehdeltä aivan loistavan eineksen kyseiseen ilojuomaan, olvin uutta Mojito lonkeroa. Ja täytyy nyt vielä huomauttaa, että itse olen joka kerta jättänyt tämän kattilaboolin muiden nautittavaksi.. koska.. tiedätte varmaan miltään maistuu jos kaljaa ja siideriä sekoittaa? Se ei ole kovin hyvää.... :--D Ja olen ottanut opikseli teinihumalasta sen, että mitään ei pidä koskaan sekottaa.. (paitsi ehkä caipiroskaa ja kuivaa omppua). 

Eli hauska viikonloppu toivottavasti tulossa. ps. me tehdään myös hamppareita ^__^

Haha, ja MITÄH?! aamun pelastus: klik.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää viikonloppua!!! Kuulostaa kivalta!

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Hei kiitoksia :) toivon kanssa että on kivaa, tai uskon niin!