21 helmikuuta 2011

Kattilabooli

Salossa oli oikein kivaa ja pakko myöntää, saatoin juoda ehkä yhden lasin kattilaboolia sitten kuitenkin... mutta mut huijattiin siihen! Booliin tuli kaikkea mitä takana olevissa pulloissa oli ja suhdanne oli "puolet ja puolet"... ja ihan hyvää se sitten loppujen lopuksi oli (vaikkakin liian makeaa omaan makuun).. Saattoi ietysti johtua siitäkin, että tällä kertaa mukana ei ollut makuaisteja tuhoavaa kaljaa. Kattilabooli taisi oikeastaan olla vähän liiankin tehokasta, koska siinä vaiheessa kun baariin piti läheä, kaksi ihmistä oli jo nukkumassa? Lieneekö syynä mehevät hampparit vaiko.. huonontunut kisakunto. Lissu ainakin totesi "Se on tää tauko kun en ole juonut pitään aikaan, niin alkaa väsyttää" "koska sä joit viimeksi?" "kaksi viikkoa sitten". :--D
Essi oli myös tehnyt meille herkullisia muffareita. Eivät visuaalisesti ole kummosia, mutta sisältä löytyi isoja klimppejä suklaata, yams.
Pelattiin myös juomapelejä.... kenellä on taru sormusten herra-pelikortit?
Kukaan ei myöskään muistanut ottaa viinipullonkorkin avaajaa, joten aseiksi otettiin puukko+tappi ja mieletön hakkaus.
Sitten vielä pari duckfacea mistä kaikki niin tykkää.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun tukka alkaa olemaan oikein hitsin hyvännäköinen!:)

Mirette kirjoitti...

anonyymi: Aah kiitoksia ^__^ Itseasiassa viime kerralla värjäys mun mielestä vähän epäonnistui. Päälle tuli liikaa vaaleeta ja alle liian vähän. Yritän saada sen jotenkin soljumaan :D Että olisi tasainen sekasotku kaikkialla.. nyt se on vähän liukuvärjätyn näköinen. Hehe mutta ihanaa että joku tykkää :) vielä kun saisi.. 15cm pituutta.

veerra kirjoitti...

alunperin toi kattilabooli kuulosti tosi oksettavalta, mutta toi näyttää itse asiassa tosi hyvältä! ja noi kaikki asiat käy varmaa suht hyvi yhtee 8)

Anonyymi kirjoitti...

voi älä vaan lopeta bloggailuu! olin iha oohmy oohmy ku en päässy sun blogiin pariin päivään tsekkaa. ja viel isompi OOHMY ku ei tienny et ootsä lopettanu kokonaa. oot supeeer!

Anonyymi kirjoitti...

luen ekaa kertaa sun blogia ja mua kummastutti heti vähän tuo sun itsesi mollaaminen. Varsinkin sit kun lopulta pääsin näihin kunnon kuviin susta, sähän oot ihan hurjan kuuma ja kaunis nainen! :O Älä missään nimessä lopeta bloggaamista! jos saat jotain paskoja kommentteja ni niiden on pakko olla kateutta. Mä tuun ainakin lukemaan sun blogia jatkossakin.
-Angelina

Mirette kirjoitti...

angelina: Kiitos, ihanasti sanottu :) Mun suurin ongelma oikeasti on aikalailla itsevarmuuden puute, mikä huokuu kyllä jatkuvan itsekritiikkinä, ja se ärsyttää muita ja kyllä välillä itseänikin. :/ pitäis puhua itsestä enemmän itsestään positiivisempaan sävyyn niin ehkä jossain vaiheessa alkaisi itsekkin uskomaan siihen :)