05 tammikuuta 2011

Soffa

Onneksi nykyään musta ja tummanharmaa on joku hittiväri sisustuksessa. Oli helpompi visioida sohva vaihtoehtojen kanssa kun kaikki oli valmiiksi jo tummia mallikappaleita. Alla oleva sohva oli lopulta eniten mieleeni - se, jonka näin ensimmäisenä. Hintaa olisi 499€ ja se on pehmeä ja mukava! Ongelmana on tietysti meidän 34neliön yksiö johon on hirveän vaikea fiksusti saada tuollaista sohvaa, mutta perusoletuksena on että en tässä aio ikuisesti asua. Ja hei, kaksi paikkaa missä sä voit yksiössä olla: 1. sohvalla 2. sängyllä. Sänky on huippu niin miksei sohvakin.  Ainut pelko tietysti tuosta sohvasta on, että tuleeko noista selkätyynyistä ihan lörttöjä ajan mittaan... hmm. Mitäs mieltä olette, ostanko vai jätänkö kauppaan? Tämä on tosiaan vielä alennettu jostain överihinnasta... joten tänään se on varmaan kaupasta joka tapaukessa noudettava. Örh!

Ps. itkeekö joku muukin samalla kun katsoo eläinten pelastustiiiä?

10 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Mun mielestä toi sohva on kyllä tosi hieno. Ja samalla uskon että selkä tyynyt lörähtää kyllä, mutta niin taitaa käydä ajan myötä kaikissa sohvissa.

Eläinten pelastustiimi on ihan kamala! (eli joo. pillitän välillä kun pieni lapsi.)

SUPERVAIN kirjoitti...

mää itken aina ku katon eläinten pelastustiimii! söpö pehmoisen näköinen soffa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hae äkkiä se sohva kotiin! :)

-Emma-

Hertta kirjoitti...

Hieno sohva on, itelläki seuraava sohva tulee olemaan samankaltainen. Tuossa on se hyvä puoli, että tossa mahtuu kaks ihmistä makoilemaan eikä toisen tarvii maata lattialla, jos esim. telkkaria katsoo. Plus väri on bueno, siihen ei ainakaan kyllästy kovin nopeesti, veikkaisin (kun siis vertaa johonkin esim. lilaan sohvaan).

Anonyymi kirjoitti...

Meillä tainnu olla just tua sama sohva, ei mikään mukavuuden multihuipentuma. ne tyynyt pysyy ihan hyvin kuosissa kunhan muistaa välillä möyhiä. Mutta meillä ainaki tosta hajos selkänojasta osa ja sitte vetuketju siitä isosta istuintyynystä. kivan näkönen on muttei kovin laadukas tai mukava..:(

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä suosittele tollasta sohvaa, missä selkänoja on kova ja ainoo mihin voi nojata on tyynyt, ei oo mukava t. samanlaisen kanssa kärsivä

brita kirjoitti...

mulla on aika samanoloinen sohva paitsi, selkätyynyjä on kolme aika samanlaista kuin mitä nuo istuintyynyt, ei siis tuollaisia erillisiä pikkutyynyjä. luulisi että se on vähän kätevämpi? :o mutta tosi söpö sohva kyllä!

angie kirjoitti...

löytökoiralle koti ohjelmasta saa aina varmat itkut. sääli ettei se tuu enää 8( odotin innolla aina sitä ja katselin netistäkin joskus aamuisin kun entinen poikaystävä nukkui ja itse porasin vieressä :')

Mirette kirjoitti...

angie: joo katoin sitäki joskus, se oli kyllä tosi karu ohjelma :(

Peeta kirjoitti...

Hmm no mulla on aika samantapanen sohva, vähän eri värisenä vaan. Ja kyllä noita sohvatyynyjä saa melkeen joka päivä pöyhiä ja asetella jotta näyttäisivät hyvältä. Mutta ei se mua oikeestaan haittaa. Se on kiva kun ne on kuitenkin irtonaisia, voi ottaa pari tyynyä pois ja mahtuu kaksi ihmistä löhisemään yhtä aikaa siihen (+ kolmas vielä divaaniosan päälle).
Osta pois, hyvä hinta! Mullakin on tollanen tosiaan 30 neliöisessä yksiössä :D