27 tammikuuta 2011

Piupau

Töitä töitä ja vähän lisää töitä. Tipaton on mennyt ihan reisille... En voi käsittää... mutta kroppa kyllä tunnistaa sen. Hengitys on pihissyt koko viime ja tämän viikon ja on koko ajan sellainen semikipeä olo. Tulispa äkkiä maaliskuu. Harkitsen vahvasti tiputtaa 6pv/viikossa töitä vain neljään päivään. Tai sitten isken itselleni iltavuoroja, että päivällä olisi aikaa tehdä jotain.. esim urheilla.  Kauankohan olen tästä urheilun aloittamisesta täällä paasannut? Voisin myös pitää lihattoman helmikuun.. hmm, joo.

Piristin ja samalla ahdistin itseäni tässä viime viikolla. Ostin pari uutta kolttua, joista kaksi aion palauttaa. Alla oleva kappale kustansi 29,95€/Seppälästä ja se on siis mekko, ei hame. Kuulemma tosi pliisu, mutta tykkään pliisusta. Asua kohentaa vielä kolmevuotiaat kulahtaneet crocs-feikit. Mä tahdon uudet, sellaset aidot ja siistit, tälläiset *klik* ilman talvivuorta. Okei, alan jo säälittämään itseäni.. mutta oikeasti, työkenkinä nuo on ehkä mukavimmat ja joustavimmat jalassa mitä koskaan on keksitty. Itse välillä unohdan talvikengät jalkaan.. ja aijai sitä kipua kun pitäisi tallustella 7h seisomisen jälkeen kotiin.

Blogi jatkaa kuitenkin vielä toistaiseksi kaamosvaihetta. En ole vieläkään kerennyt tekemään sitä 5 parasta blogia-postausta, eli linkitellä voi vielä jos huvittaa.

2 kommenttia:

Peeta kirjoitti...

Tuttu tunne, pitäis alottaa urheilu jooo, ja pitäis vaikka mitä tehä.. :D Munki lihaton tammikuu meni aika reisille. Mut ei toi mun mielestä liian pliisu mekko oo, harmaa ja musta on just jees. Tohon asuun esim sopis se pääsky- tai KYYHKYneule! :--))

Mirette kirjoitti...

Peeta: Ai lihan himo vei voiton? XD
Joo, mut pitäis ja pitäis. Pitäis tehdä koko ajan kaikkea, mut eniten pitäisi olla töissä. Ja se on kakkaa.