19 tammikuuta 2011

Minttulepardit

Oop. Tom Cruisesta on vihdoin selvitty. Olo on oikeastaan vieläkin aika jäätävä mutta eilen se oli vielä pahempi.Viking Line oli ihan täynnä ulkomaalasia; siis Turkkilaisia, somaleita yms. Ja lapsiperheitä. Mitää?!Ensi kerralla kyllä Siljalle.. vaikka en valita sillä tämä risteily oli ilmainen. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin.

Jee. Tein itselleni mielestäni tähän mennessä söpöimmät konadit. Minttulakkaa ja lepardia. En pysty ollenkaan tekemään niitä seeproja, koska ne oli jo valmiiksi ihan aavistuksen lommolla, jolloin ylimääräinen lakka jää siihen lillumaan. Olisi ollut tosi fiksua ehkä reklamoida siitä, mutta se jotenkin jäi kaiken sen uutuuden innostuksen keskellä.

Meow! Sitten vielä söpöilykuva viime viikon illanistujaisista.

10 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ihanat noi kynnet! :)

Anonyymi kirjoitti...

koska teet postauksen niistä blogeista?!!

tuijja kirjoitti...

Söpöt kynnet ja söpö tyttö :)

Mirette kirjoitti...

anonyymi: kirjoitin esittele blogisi postaukseen "EDIT 18.1 . Koska on hieman kiireinen viikko edessä voitte linkitellä blogejanne vielä ihan rauhassa. Olen löytänyt jo paljon kivoja blogeja (Olen käynyt lukemassa pikaisesti aina heti kun olen kommentin saanut), mutta odotan että voin vielä joku päivä rauhassa käydä kaikki blogit läpi. Eli jatkakaapas linkittelyä! :) "

Hertta kirjoitti...

Laitathan joskus kunnon kuvaa siitä uusimmasta, parantuneesta tatuoinnista? Oot supersöpis :)

indiana kirjoitti...

noi tatskat on kyl ihan jumalattomat! piti kysästä että kuuluko varausmaksu hintaan... en keksi muuta keltä kysyä ha, toivottavasti ei haittaa :---))) ja muutenkin tässä kommentoidassa voin sanoa että jees blogi, jaksaa lukea!

Mirette kirjoitti...

indiana, siis laiva vaiko tatska? Laivaan ei mut tatskaan se 50e mikä tietty vähennetään sit kokonaissummmasta :) Eli jos tatska maksaa 300e (mitä ei kyl koskaan etukäteen tiedä) niin se on eka 50e ku varaa ajan (riippuu tietysti liikkeestä, voi olla enemmänkin) ja sit lopuks maksaa sen 250e :)

Mirette kirjoitti...

Hertta: Ja juu pistän kun kerkiän! On niin vaikea ottaa itte sitä niin pitää ottaa toi mies apuun!

IMAN kirjoitti...

Hienot kynnet ja tatskat kyl!

Insanity kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet!