11 tammikuuta 2011

Meikkivoide gallup

Sanokaapas nyt minulle, mikä on teidän mielestänne kaikista paras meikkivoide rasvoittuvalle/sekaiholle? 

Kaipaan:
-Sopivasti peittävää,mutta silti kevyttä.
-Kestävää.
- Ei kovin kallista.
- Ja tietysti ei saa tukkia ihohuokosia. 

Omat kokemukset ja vinkit kehiin!

11 kommenttia:

brita kirjoitti...

Max Factorin Lasting performance on parhautta :) Peittävä, mutta luonnollinen ja sopii just tuollaiselle iholle. Peittää tosi hyvin, joten voi olla että et tarvitse noin paljon peittoa, mutta tää ei tuki ja on kuitenkin luonnollinen joten tuskin siitä haittaakaan on. Glossyssä on arvosteluja, tosi positiivisia :)

sarkku kirjoitti...

sarkku <3 maybellinen dream creamy foundation !

Anonyymi kirjoitti...

lorealin true match,en muista nyt tarkkaa nimee mutta toi :)

http://www.magicmakeup.co.uk/images/standard/p327-loreal-true-match-super-blendable-perfecting-foundation-30ml.jpg

on ollu todella hyvä. mulla on aika kirjava iho, mutta tolla oon hyvin saanu peitettyä. Oon levittäny sitä meikkivoidesiveltimellä ja oon kyllä tosityytyväinen!

Mirette kirjoitti...

Brita: Joo lueskelin jotain arvosteluja kans netissä tosta ja oli monen suosittelema.. hypistelin sitä itseasiassamtänään jo kerran kädessäkin :P

Sarkku: mut sulla on tommonen superhyvä iho muutenkin!

Anonyymi: Joo siis tuota olen käyttänyt ennen ja mulla on siitä käytössä se punakorkkinen versio mutta äh, se on hyvää.. mutta liian raskasta ja mun naamasta valahtaa pois aika äkkiä. Se tosiaan on se long lasting versio ja muistelin kyllä että toi minkä linkitit oli parempaa... hmm

Kristiina kirjoitti...

Suosittelen ehdottomasti etsiskelemään itsellesi sopivaa meikkivoidetta luonnonkosmetiikan puolelta, ei oo ainakaan mitään myrkkyjä eikä mineraaliöljyjä (jotka muuten todella tukkivat ihohuokoset!) ja peittävyyksiä löytyy tietty monen asteisia. Ostin itse jokin aika sitten Stokkan aika kivasti laajentuneelta luonnonkometiikkaosastolta ranskalaisen Terre d'Ocin ilmansaasteilta suojaavan meikkivoiteen, ja olen ollut todella tyytyväinen. Ihan hyvänkokoinen purkki ja hintaa 25e. Myös Colour Caramelin meikkivoidepuikkoa on moni kehunut ja hehkuttanut, muunmuassa Kempparin Noora:
http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2010/09/new-love.html

Eveliina kirjoitti...

kätsyy, nyt mäkin saan vinkkejä! Kuulostaa nimittäin aika samanlaiselta sun iho kun munkin :D.

veerra kirjoitti...

mä tykkään eniten lorealin rullameikkivoiteesta sen rullan takia koska se on joku maailman helpoin ja kätevin asia ikinä + peittää tosi hyvin + helppo lisää päivän aikana esim. punaseen nenään, suosittelen !

Anonyymi kirjoitti...

Lily Lolon mineraalimeikkivoiteet on ihan mielettömiä! Ne on kevyitä, mut peittää tosi hyvin ja ainakin mun sekaiho, joka kiristää toisaalta ja rasvottuu toisaalta, näyttää paljon paremmalta nykysin. Hintaa n. 12£.

tane kirjoitti...

Tää nyt ei ole mikään meikkivoidevinkki mutta tuli mieleen että ootko käyttänyt/ harkinnut sellasta meikinpohjustusainetta sillä niistähän voisi olla apu tohon sun kestävyyspulmaan ?

Kerran käytin näytepussillisen tätä http://www.lorealparis.fi/_fi/_fi/products/product-sheet.aspx?code=Cos140
ja kyllä se vaan tuntui säilyttävän meikin pidempään kauniina baareilun ajan vaikka oonkin tämmönen rasvanaama :D En nyt oikein osaa mitään meikkivoidetta suositella kun mulla itelläkin se on se ainainen ongelma mut jos tästä piakkoin ostais meikinpohjustusvoiteen, oon aatellut tota Lorkkua tai Lumenea ja sit voisinki relata ko meikki jopa ehkä pysyiskin naamassa ! :--) Mutta toivottavasti säkin löytäsit jonkun loistokkaan meikkivoiteen pian !

Mirette kirjoitti...

Tane: Joo siis noi pohjustuotteet on mullakin toiminut.. mutta ne myös tukkii todella paljon huokosia.. että yksi ilta voi olla fab iho - mutta aamulla näppyjä.

En muutenkaan tajua, miksi aina baari-iltoina meikki pysyy naamassa mutta arkimeikkinä ei? hmm

Rokkirusetti kirjoitti...

Itsekin etsin PITKÄÄN hyvää meikkivoidetta kummalliselle seka/rasvoittuvalle iholleni (en ota aina selvää ihoni mielenliikkeistä ja siitä, mistä se aina minulle suuttuu), mutta lopulta löysin tuon Max Factorin Lasting performancen ja rakastuin tulisesti. Tätä en vaihda koskaan!

Itselläni on ainakin pysynyt hyvin ja olen saanut peitettyä ihon virheet paremmin kuin koskaan ennen.