25 joulukuuta 2010

Joululahja Nasulle.

Eilen heti kun pääsin äitille annoin Nasulle sen lahjan. Se selvästi haistoi mitä siellä oli (luu) ja sekosi täysin. Sillä on ilmeisesti meneillään myös joku valeraskaus (sen nänneistä tulee maitoa, yök) ja siksi se on tuplasekaisin. Olisin toivonut sellaista villiä paketin repimistä... mutta toisin kävi.

Nasu alkoi vaan villinä juoksemaan pitkin asuntoa etsien jotain paikkaa mihin piilottaa sen lahja.


Kodinhoitohuoneen kautta se yritti myös päästä ulos, mutta onneksi ovet oli kiinni.

Aww!
Lopulta villin, noin 20 minuutin juoksemisen ja pyörimisen jälkeen oikea piilopaikka löytyi. (Huomatkaa päällä pukkaaminen ja peiton alle piiloittaminen).

Yritin vielä jossain vaiheessa repiä pakettia hieman auki josko se olisi sitten syönyt sen, mutta ei.. keksi toisen piilopaikan mun pikkusiskon sängystä. Äitiltä se sai siankorvia... ja yllättäen se oli kirmaamassa myös yhden sellaisen kanssa johonkin... Meidän koira siis ei suostu syömään luuta, ellei siitä pidä kiinni... Heti kun äiti tarttui siankorvaan kiinni, Nasu vasta suostui rouskutella sitä... hmm.

4 kommenttia:

SUPERVAIN kirjoitti...

hihhi mikä söpöliini :D piiloon tärkeä aarre<3

Mirette kirjoitti...

SUPERVAIN: Se varmaan yrittää kerätä ruokaa piiloon sen pentueelle. :( :D

Kermaperse kirjoitti...

Nessu myös piilottaa "hammaspesuluita". Se kulkee se suussa ympäri kämppää ja ITKEE, kun sopivaa piilopaikkaa ei löydy. Sitten Nessu myös "heittää hiekkaa" luun päälle ja kaivaa niille mukamas kuoppaa :D. Tätä tapahtuu siis vain noiden hammaspesuluitten kanssa, muut luut se syö ihan normaalisti. Hölmöläinen.

Christina kirjoitti...

Voi kun on suloinen tapaus! :)

Meidän dalmatialaisella oli myös aikoinaan valeraskaus. Sillä oli sellainen vinkuva toukkalelu, jota se lopulta sitten luuli ilmeisesti pennukseen ja sen jos otti siltä pois niin alkoi ihan mieletön ulina ja hysteria... Mutta se meni sitten jonkin ajan päästä ohi.