16 joulukuuta 2010

Feel the fitness hate the fatness

Otsikko ei oikein kuulunut mihinkään. Tein eilen kana+papaija+chilisoossipiirakkaa... mutta tunnetusti mun kokkaustaitojen myötä huomasin sen chilisoossin puuttumisen vasta siinä vaiheessa kun otin piirakan pois uunista. Great. Teen jouluksi piirakan uudestaan ja toivottavasti onnistuneemmin... väsyneenä ei pitäisi tehdä mitään.

Olen koko viikon pitänyt samaa vaateyhdistelmää. Kyseinen lörttöpaita jonka ostin viime viikolla GT:stä on osottautunut nappi-ostokseksi. Gt:seen tulee n. 4 kertaa vuodessa joku uusi löysäpaita-malli joka yleensä on tosi hyvä. Pitäisi ostaa aina pari samanlaista ja odottaa seuraavaa mallia... tuommosia kaapuja minä nimittäin itse eniten pidän ja myös tykkään käyttää.
Ostin myös uudet kengät viime viikolla. Käytiin parin tyokaverin kanssa sellossa etsimässä pikkujoulusälää ja itse ajauduin sovittelemaan vagabondille/nilsonille kenkiä. Nämä ovat NAHKAA ja niissä on fleece VUORI... ja ne maksoi 109e. Mutta oikeasti, täydelliset kengät näille pakkaskeleille.
Joku saattaa muistaa, että ostin miltein samanlaiset pari kk sitten prismasta... no ne eivät olleet kovin fiksu ostos sittenkään... vaan mun kävelytyyli + halvat kengät... ja tässä tulos:
Nyt odotan vaan että tulisi äkkiä Lauantai. Perjantaina pitää käydä ainakin piipahtamassa Annin synttäreillä mutta juoda en enää kykene(sori Anni, olen partypooper). Lauantaina mennään Miran kanssa joululahjaostoksille helsinkiin. Jipiiw, kivaa kivaa. 

Mira oli laittanut meistä tosi söpön kuvan fbseen tänään, keh.

Ps. alensin hieman korujen hintoja ja muutin ostotapaa. Käykää katsomassa! KLIK

3 kommenttia:

brita kirjoitti...

en kestä tuota hajonneen kengän kuvaa :'DD

itse katselin hennesin maihareita mutta ostin onneksi vagabondilta. :) nuoki on tosi kivannäköiset.

Anni kirjoitti...

Ihanaa jos tuut silti käymää synttäriellä! :) Miinaki tulee selvinpäin. :D

Mirette kirjoitti...

brita: Haha, joo se on aika legendaarinen. Mulla meni hetki tajuta että pohja edes rikki... sitten alko sukat kastumaan. :( Mutta joo, laadusta kannattaa maksaa.

Anni: Juu, monelta sinne pitää ilmestyä? Meidän jengi on raitistunut väärään aikaan :D