02 marraskuuta 2010

Viikonlopulta

Lauantaina kävin pikkuveljen 20v juhlissa. Äiti oli kerrankin onnistunut tekemään ihan sairaan hyvää voileipäkakkua. Täytteenä oli savusiikaa, nam nam nam. Söin ainakin kolme palaa, koska se oli niin herkullista. Olin myös syönyt koko päivänä ainoastaan yhden jogurtin, joten himo saattoi johtua siitäkin....
Sunnuntaina jatkoin syömistä. Päätettiin mennä taas sellaiseen kebabmestaan, missä ei ole ennen käyty. "Mennääks taas pettymään, heh heh..." Paikka näytti heti siltä, että olisin halunnut häipyä, mutta en enää kehdannut lähteä sieltä ostamatta mitään. Poikaystävä tiesi taas saman tien mitä haluaa, kun itse jouduin perinteiseen "en osaa päättää"-ahdinkoon. Mutta voi helvetti mikä myyjä siellä oli. Kuvitelkaa tilanne, että myyjä seisoo siinä tiskillä ja tuijottaa sua herkeämättä silmiin kun sä yrität katsoa sen pään yläpuolella olevaa listaa. Tunsin koko ajan kuinka se tapitti mua ja odotti että päättäisin mitä otan. Vilkaisin sitä pari kertaa suoraan silmiin toivoen (ja samalla tarkistaen että tuijottaako se todella) että se lopettaisi... mutta ei. Voiko ihminen olla yhtään ahdistavampi?! Sitten vaan hätäisesti sanoin jotain että pääsin siitä tilanteesta.Tuloksena pizza jossa oli kebabia, sinihomeejuustoa, paprikaa, sipulia ja ananasta... supergurmee pettymys.

Maanantaina tein 10h työpäivän inventaarion takia. Olin ihan kuolemaväsynyt, mutta innostuin kuitenkin vielä illalla leikkimään konadeilla. Kuvassa ei ehkä näytä siltä, mutta tällä kertaa ne onnistu jo 100 kertaa paremmin. Kaverin vinkki: "Sitä lakkaa ei tarvitse laittaa siihen laattaan paljoa" - auttoi tosi paljon. Nyt tänään kynnet näyttää vielä paremmilta, kun kaikki kynsien ympärillä oleva sotku on kadonnut. Jee! Kyllä musta vielä konadtaituri tulee.


Ja tänään hain vihdoin mun Kankenin <3 Jee. I'ts cool!
Ei minulla muuta. Tästä tuli tylsä postaus. Moikka!

7 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Jee hyvältä näyttää! :) Pienellä harjottelulla tulee jo ihan taitavaks. Mulla on aina ongelmana se et ängen päällyslakkaa ihan liian aikasin ja se viimeistään sit sotkee kuviot. :/ Möö.

Mirette kirjoitti...

Anni: Joo mäki tein nyt niin, koska se musta vähän levas ton valkosen päälle ja siitä tuli harmahtava :(

Mari kirjoitti...

Ah, voileipäkakku! Sitä tulee aina ahmittua kaikissa juhlissa ;)

http://www.mawismi.blogspot.com/

aba kirjoitti...

Eeeii, liian hieno reppu! Oletan vieläkin, että joku kaunis päivä löydän känkenin kirppikseltä 20sentillä.

tuijja kirjoitti...

Söpöt kynnet! Mä en ole oikein jaksanut innostua noista konadeista. Siis joo, niillä tulee kyllä tosi hienoa jälkeä, mutta mä epäilen ettei mun hermot kestäisi noiden käytön opettelua :P

Anni kirjoitti...

:O btw, oon haaveillu tost repusta siit lähtien ku ihastelin tarkemmin Mallun reppuu tos syksyllä. Jotenki se näyttää niin pienelt, mut kyl sinne kuulemma mahtuu aika kivasti kamaa kuitenki.

Pakko olla varmaan copycat mut ku vanha Marimekon yläasteelta asti palvellu reppu on hajoomas käsiin niin olis aika tilaa uus. :/ Niin et mahtuuko sinne tosissaa paljonki kamaa? Kouluun pitää kuitenki jonkun verran papereita kanniskella. Sit kans noit on ilmeisesti tietsikkataskulla, mut sitä en oikee tuu kanniskelee mukana yleensä, et ehkä se olis vähän turha?

Mirette kirjoitti...

Anni: hei mistähän alex katto noita alennukses, varuste.net tai varusteleka!