11 marraskuuta 2010

Vähän näitä kynsiä

Olen potenut suurta laiskuutta viime aikoina töissä. Aika on kulunut superhitaasti joten olen mm. pelannut n. 3 tuntia spiderpasianssia ja lakannut kynsiä. Teen siis ihan töitäkin, mutta tehtyjen töiden jälkeen yleensä jää semmoista luppoaikaa jolloin ei vaan jaksa alkaa pesemään ylimääräisiä karkkipurkkeja yms. Lupaan itselleni että ensi viikolla yritän vähän skarpata. 

Maanantaina tein itselleni leopardikuviot pinkille pohjalle Konadeilla. Kirkkaat värit toimivat mun mielestä noissa parhaiten. Ihan oikeassa elämässä nuo näyttää paljon kivemmilta.... vaikka nimetön on aavistuksen mällääntynyt. Mutta en ole koskaan ollut kovin pikkutarkka jotenka pieni huolimattomuus on ihan normaalia.

Kyllästyin kuitenkin suhteellisen nopeasti minun pinkkeihin unelmiin ja tiistaina vaihdoin tilalle siniset kynnet hopealla leopardikuviolla. Tuo hopea oli väriltään odotettua vaisumpi. Pitäisi vielä ennen joulua tehdä uusi tilaus Nellyyn ja tilata pari uutta laattaa ja lakkaa.

Mitäs pidätte, kumpi on parempi?

Kyselen aina postaustoiveita, mutta jotenkin epäonnistun aina tekemään niitä... joten muotoilen kysymyksen uudelleen, minkälaisia postauksia tykkäätte eniten lukea, ja mitä ette?

5 kommenttia:

Kapteeni kirjoitti...

Nuo siniset ovat kivemmat :)

Anni kirjoitti...

Molemmat on ihkut!

Christina kirjoitti...

Noi siniset on ihan superihanat! :) Ja niin on myös pinkitkin. :)

Nipsulintu kirjoitti...

musta noi siniset on just hienot! itekki tein iha vasta leopardikonadit http://nipsulintunen.blogspot.com/2010/10/leopardikynnet.html :D

I'm Lacking kirjoitti...

Tykkään ehkä enemmän noista sinisistä :).