06 marraskuuta 2010

Talvitakin metsästys

Talvitakin metsästys onnistui. Arvasin oikein. Se oli oikeasti todella tuskallista. Löytyi paljon ihan hienoja takkeja, mutta kun tunnustelin niitä ne eivät täyttäneet pääkriteeriä: pitää kestää -20C kylmyyttä. Aloin jo olla ahdingossa kun kaikki kaupat oli miltein koluttu.. mutta Veromodasta nappasin tämän alla olevan yksilön sovitukseen.
 Paras osa takissa oli alla oleva resori, joka tekee takkiin pienen "tulppaani"-lisän.

 Kaulus olisi saanut olla peittävämpi, joten tämä tarvitsee vielä seuraksi muhkean kaulaliinan. Hinta takilla oli alunperin 99,95€, mutta siihen oli lätkäisty alelappu 90€. Totesin että tämä on se takki minkä haluan, joten menkööt. Iloiseksi yllätykseksi kun pääsin kassalle, hinta olikin enää vain 49,95€. Ihmettelinkin hetken aikaa, että miksi alehinta on 90€ jos se roikkui -50% rekissä... mutta hyvä näin.
Minulla oli periaatteessa 100€ kuitenkin "käyttörahaa" koska olin käynyt lunastamassa mummilta saaman 100€ shekin (joka on ollut säästössä kesän valmistujaisista saakka) joten ajattelin että voisin hyvällä omatunnolla vielä tuhlata sen 50e johonkin. h&m:stä ostin erikoisen... räiskemekon joka kustansi 29,95€. Täytyy sanoa, että vähän isompi se saisi olla. Jouduin sovittamaan tuota ilman rintaliivejä, ja silti oli aika tiukka... mutta sain jonkun fiksaation siitä, että pakko saada - ja jos pari kiloa laihtuu niin se on tosi hyvä. Nämä on niitä hetkiä kun ruoskin itseäni jälkeenpäin tuosta ajatusmallista. Toinen ostos oli farkkulegginssit veromodasta 14,95€. Mun pylly näyttää kuulemma laatikolta :'--( ja sovituskopissa katoin että uuh, I have fine ass with these. höh.

Mikäs on raadin mielipide? Täytyy ottaa vielä kuvat kun ne on käytössä.

Ps. Mun kamerassa on pahasti taas joku vialla. Se ei enää ota suoria kuvia. Eli siis jos keskitän vaikka limutölkin kuvan keskelle, niin näytöltä katsottuna jälkeen päin se onkin ihan vinossa. ääääää, voi hele jos tätä ei saa korjattua... onkohan mulla takuu vielä voimassa... prkl. Luulin aluksi että se oli vaan se uusi objektiivi, mutta nyt tarkemmin katsottuna myös tuo normi oppari tekee samaa joten vika on kamerassa.

5 kommenttia:

veerra kirjoitti...

Ei hitto, tommonen takki melkein pitäs hankkia! Mulle tuli Ellokselta kans aika muhkee takki, kamalan paksu se ei ole, tosin paksuin kaikista mun takeista, mut onneks se on sen verran väljä et saa kerroksia alle :)

Jeni kirjoitti...

AAAA, en kestä miten kiva toi mekko on! Huoh. On kyllä just sun tyylinen!

Mirette kirjoitti...

veerra: Joo kyllä tonnekkin muutama kerros menee.. tulee vaan kaupassa hiki. :D vielä pitää odottaa paukkupakkasia ja testata toimintakyky.

Jeni: Hihi, kiitos. Se oli kyllä erikoinen löytö. Tuijotin sitä rekillä että mahtaisko olla edes kiva, mutta päälle se oli ahdettava ja saatava!

Roosa kirjoitti...

toi mekko on aivan älyttömän hieno! ;o

veerra kirjoitti...

mekko näyttää tooodella ihanalta ! 8) ja minäki ostan aina ihan samalla logiikalla vaatteita...ja sitten myyn ne kavereille kun en koskaan mahdukaan niihin :---PP