13 marraskuuta 2010

Siirtolapuutarha

Kävin eilen marimekon liikkeessä vihdoin tuhlaamassa pari lahjakorttia. Olin saanut 100€ lahjakortin valmistujaislahjaksi mummilta ja 50€ lahjakortin samaiselta mummilta synttärilahjaksi. Ja kaikki män. Ostin kaksi verhoa 2,20m plus ompelut päälle ja 155,80€. Verhokangas oli 24,95€/m. Itse en olisi ikimaailmassa raaskinut ostaa näin kallista, joten kiitokset mummille. Kangas on tosiaan ylläolevaa siirtolapuutarhaa ja mun mielestä se on ihana.. vaikka mietin Marimekon boikotointia tämän jälkeen, koska kuulin hieman juttuja siitä kuinka ne käyttää värien testailua eläimiin...siitähän me emme pidä. Mutta lahja on lahja ja verhot on just ihanat -  ja hieman psykedeeliset.

Valmiit verhot saan ehkäpä viimeistään keskiviikkona jotenka sitten voin ottaa valokuvaa niistä toiminnassa. Ja joo, on tosi turhaa antaa Marimekon ompeluttaa ne, koska maksoi 19€/verho, mummikin olisi osannut ne laittaa.. mutta mulla oli hirveä hinku saada ne mahdollisimman äkkiä ikkunalle roikkumaan.

Iskeekö printti teihin?

11 kommenttia:

Anni kirjoitti...

UU. Varmasti sopivat sun sisustukseen hyvin ku sul on paljo toho kankaaseen sopivia värejä. :) Voi ku itse osaisin kans rohkeammin leikkii väreillä. Varmasti piristää synkkää talvee tollaset verhot! :)

Anonyymi kirjoitti...

kenen bloggarin haluaisit tavata/olla tämän ystävä?

Nipsulintu kirjoitti...

upee printti! harmi vaan ku noin kallista :(:(

Juliahelmiina kirjoitti...

Ah, siirtolapuutarha on ihan mahtava (varsinkin just toi väritys! Kelpais mullekin tosta tehdyt verhot...), niin kankaana kuin astioissakin. Muutenkin Maija Louekarin printit on niin ihania, hype hype!

Christina kirjoitti...

Oi, ihan mielettömän ihana tuo kankaan kuvio!

veerra kirjoitti...

kivan retrohtavat muttei liian retrot vaan sopivalla tavalla ja noi mustavalkoset asiat tuo ssemmosen modernimman lisän :)

veerra kirjoitti...

mutta ryöstöhinta verhoista !

Jetta kirjoitti...

Marimekko on ihanaa! :-)

Mirette kirjoitti...

Anni: Juu mulla on tämmönen vallitseva värioksennus asunnossa :D

Anonyymi: Öö, ei tule just nyt mieleen ketään. Mielummin tutun ihmisiin ensin ja sitten vasta pohdin haluanko olla niiden ystävä:D

Nipsulintu: :( jep. Onneks mummi auttoi.

Juliahelmiina: Joo ne astiastot on kanssa kivoja mutta suht pieniä.. :(

Christina: Jep :)

veerra: Jep :)

Jetta: Joo :D paitsi unikko

Kristiina kirjoitti...

Siis mitä apua!!! testaa eläimillä värejä?! mistä oot kuullu tämän? Yritin heti äsken googlettaa, mut ei löytynyt mitään. Mäkin rakastan siirtolapuutarhaa ja muutenkin Marimekkoa (paitsi niitten untuva- yms eläinjuttuja, grrrr)

t: vegaani Krisu

Mirette kirjoitti...

Kristiina: No itseasiassa juteltiin mun kynsien laittajan kanssa ja se sanoi että se inhoaa marimekkoa ylikaiken. Ihmettelin syytä ja se sanoi, että Marimekko käyttää omien väriensä testailussa eläinkokeita... mutta tämä ei ole kovin yleisesti tiedossa. En oikeastaan tiedä mistä se on siitä kuullut, tai en muista. Mutta oli täysin vastaan joten jotain faktaa siinä on taustalla. Itse mumisin siinä sitten että ööh, no mulla on lahjakortti joten melkeinpä pakko käyttää.. mutta aika nihkeä homma.