27 lokakuuta 2010

Kiitti dna.

Jee, mun reppu on nyt postissa! Nyt pitäisi vielä hakea se sieltä.. ja pulittaa sievoiset 55€ siitä. Harmittaa sinänsä, että ehdin tilata mm. sen repun ja konadeja ennenkuin sain jälkilaskun dnalta: 100€. Ehhehehe. Meinasi perse taas revetä. Kun se edellinen 200e lasku oli lähtenyt liikkeelle, niin tottakai siinä "väliajassa" kun en vielä tiennyt että toi surffailu maksaa, niin ehdin kartuttaa vielä satasen lisämaksua.  

Toinen mukava asia on, että menen taas huomenna kampaajalle. Sanoin kampaajatädille jo puhelimessa, että sun pitää laittaa turbovaihde päälle, koska raidat + leikkaus pitäisi saada alle kahdessa tunnissa (koska pitää olla töissä ennen 11). Plääh, en jaksa töitä. Olen nauttinut täysin siemauksin sairaslomalla olosta, ja mun puolesta tämä saisi vielä jatkua. Räkää tulvii vielä kunnon lasteina sieraimista ja kurkusta. En viitsisi taas mennä yskimään töihin. Esim. sunnuntaina saatoin yskäistä epämääräistä limaa tietokoneen näytölle suoraan asiakkaan sielmien edessä. Ups.


Nyt menen tökkimään poikaystävää hereille, jotta se veis mut Lohjan ghettoon, eli ojamolle. Ajattelin käydä katsomassa josko sieltä löytyisi halvalla meille uusi sohva. Tai jotain muuta tilpehööriä. Illalla kokkaan alusta loppuun itse intialaista Tikka Masalaa, yammee! Toivotaan että onnistuu.

Ps. Muistakaa pistää kuvaustoiveita/ideoita edelliseen postaukseen!

2 kommenttia:

Unnu kirjoitti...

Oot supernätti kolmos kuvassa!

Anonyymi kirjoitti...

i h a n i a k u v i a !