01 lokakuuta 2010

Arvatkaas

Eilen päällä: Niittihame h&m, saappaat prisma
Käytiin tänään poikkiksen kanssa Ztadissa. Arvatkaas mitä tekemässä? No uutta tatuointi aikaa varaamassa, jee. Marraskuussa laitetetaan taas oma nahka verille :P Kun näytin ideaani, tatuoija nauroi sille. Eli selvästi taas hieno idea mielessä. Muhahah, no ei aina voi olla niin kekseliäs, mainstream for life. 

Käytiin myös syömässä RAXISSA. Mun silmät suureni varmaan lautasen kokoisiksi kun poikaystävä ehdotti sitä.. ooh, läski luitteni ympärillä alkoi suurentamaan rasvasolujaan valmiiksi tätä koitosta varten. Om nom nom.. mutta no jaa. Ei se sitten ollutkaan niin hyvää. Pizzat on aika mauttomia ja pliis, eihän kukaan mee raxiin syömään salaattia. Tein itselleni myös limumiksausta joka on melkein kaikkien mun kavereiden mielestä noloa. :--( What the hell, sehän on ihan parasta sillon. 3/4 osa cociz zeroa ja loppu fantaa. 

Nyt menen potemaan syysmasennusta sohvalle Harry Brownin kanssa. Paipai! :) 
T: Huono bloggaaja

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Limumiksaukset on ihan parasta, munki kaverit aina hokee vaan että vaan lapset tekee niin! Ehkä oon vielä vähä turhan lapsi sitte :--DD Ite en oo ees koskaan käyny raxissa syömässä, oon tarpeeks monta kertaa nähny millasta se ruoka siellä on eikä se oo mitään erityisen syömishalua nostattavaa :/

Hoopa kirjoitti...

Yksi nolo ilmottautuu :) Limumixit kunniaan! I love it:)

NELLI kirjoitti...

mikämikämillanen tatska ??? (malttamaton...) vitsikö itekki ois varma mitä tahtois ja vielä tietäis jonku jonka haluais sen tekevän niin menisin neulan alle ihan heti.

ps. et oo yhtään huono bloggaaja

Mirette kirjoitti...

Nelli: Emmää paljasta ;) :D