26 syyskuuta 2010

Tuoksut tehokäyttöön

Myönnettävä fakta. Mulla on liikaa hajuvesiä. Olen alkanut pikkuhiljaa ahdistumaan ajatuksesta, että mun rakkaat tuoksut alkavat pian etikoitua. En silti raaski myöskään luopua yhdestäkään. Okei, jotain jämiä annoin äitille, mutta nekin hampaita kiristellen. Silti vähän tyhmää kun en kuitenkaan ehdi käyttäämään kaikkia. Joihinkin olen jo hivenen kyllästynyt, esimerkiksi Lancomen hypnôse joka oli ikuisuuslemppari pitkään, on alkanut jo vähän tökkiä. Miksi en siis lahjottaisi niitä eteen päin? Mulla on ahneempi idea. Aion ottaa nyt yhden hajuveden kerrallaan tehokäyttöön. Yritän edes viikon ajan käyttää joka päivä samaa tuoksua. Samalla varmana pääsen itsekkin jyvälle, onko aika luopua jostain.

Jos onnistun tässä... siis lähinnä siinä, että pääsisin muutamista putelleista eroon.. seuraava tuoksu hankinta olisi tämä: Versace Bright crystal.♥ Se on niin huumaavan ihana.
 http://parfumuri4u.com/parfum/versace/bright-crystal-90ml-dama/versace-bright-crystal-90ml-dama.jpg
 Ps. sanokaa että en ole ainut, joka on taas vaipumassa syysmasennukseen? Kertokaa piristäviä vinkkejä miten siitä pääsee äkkiä eroon!

6 kommenttia:

mmiiä kirjoitti...

Siis uusi hajuvesihän piristää kummasti! ;----------D Itse käyn melkein päivittäin Stockalla kuolaamassa Giorgio Armanin Aqua di Gioiaa ja pakkohan se sieltä varmaan joku päivä on kotiin raahata, kun rupeaa ne myyjät katsomaan hieman kieroon kun siellä niin usein vierailen .. :DD Hinta vaan kirpaisee aika huolella.

Anonyymi kirjoitti...

Heeii kerroppas mikä toi neliskanttinen himmee pönö on mis on toi vaaleensininen korkki? mun mielest itelläni joskus ollu sitä ja tais olla hyvvee.

Inkku kirjoitti...

Bright Crystal on aivan ihana, iteltä just loppui se enkä vielä ole päättänyt ostanko sen vai jonkun uuden syystuoksun.

Mutta, syysmasennuksesta, niin itse voit vaikuttaa asennemuutokseen urheilemalla, ulkoilulla, nukkumalla riittävästi, terveellisillä ruokailutavoilla... aivan kuin et näitä tietäisi, mutta itse kamppailen samojen asioiden kanssa potenssiin 10283747, joten jokin kutina on siitä, että miten sitä omaa mieltä voi edes hilppasen parantaa. Ja kun asenteeseen saadaan muutosta, on taas hiukan helpompi suhtautua syksyn ja muidenkin vuodenaikojen vastoinkäymisiin :) Tietysti ihminen ei ajatuksenvoimalla kasvata serotoniinituotantoaan, mutta joihinkin asioihin se pystyy vaikuttamaan. Ja ainiin, aloitahan syömään nyt D-vitamiinia, mulla autto hiukan viime vuonna :)

Ja hyvä on myös hyväksyä se asia, että mikäli aina olet ollut taipuvainen syysmasennukseen, se varmasti tänäkin vuonna yrittää tulla, eikä sinulla ole kuin aikaa yrittää keksiä mielekkäitä, mielihyvää tuottavia puuhia ja harrastuksia :)

Todellinen avautuminen but who cares.:)

Anonyymi kirjoitti...

Oleks kokeillu kirkasvalolamppuja? keittiön pöydälle aamuks kirkasvalolamppu ja yöpöydälle herättään sarastusvalo:) ei ole henk.koht kokemusta mut kuulemma toimii..

Mirette kirjoitti...

mmiiä: Joo mäkin harrastan tota samaa :D itseasiassa niin yleensä mun hajuvesi ostokset saa alkunsa.. läträän näytepullon puoliksi tyhjäksi ja lopulta ostan sen :D

Anonyymi: Se on Dolce gabbanan light blue. Aivan ihanaa <3 semmonen kirpeä sitrusmainen :)

Inkku: Itte en ostaisi toista kertaa, kannattaa käydä nuuhkimassa uusia tuoksuja jos joku nappais nenään.

Mutta joo, noi on kyllä tietoisia juttuja, kyse on vaan siitä pienestä asiasta, että sais nostettua perseensä ylös tvn ääreltä ja laittaa sen sijaan lenkkarit jalkaan. :D

Anonyymi: Itseasiassa olen :D mut ei toiminut. oon sellanen mörkö, että semmonen häikäisevä valo silmissä heti aamusta vaan ketuttaa :ÖP

verena kirjoitti...

nice perfums, i got 3 of them too.
your blog is so cute. love it! your dress looks good on you!
please check out my blog <3

http://kirschkern-productions.blogspot.com/