21 syyskuuta 2010

Blogin taso

Nyyh, vieläkään ei Bret kuvia. Lupaan kyllä laittaa niitä vielä tämän viikon aikana, niitä on niin paljon eikä ole energiaa alkaa valitsemaan parhaimpia otoksia.

Toinen nyyh, blogilistalta on tipahtanut jo kolme lukijaa :--( Josta voimme päätellä, että tämä blogi on alkanut valua huonompaa suuntaan. Nyt jos koskaan saa siis sanoa postausvinkkejä/toiveita! Mä yritän parhaani mukaan niitä toteuttaa... nykyään on vaan niin hiton vähän vapaa-aikaa.. kun töistäkin pääsen vasta kuuden jälkeen ja sitten on jo ihan pimeetä :(

Kengät prisma, hame seppälä
Nyt huikkasen nämä kitkerät aamukahvit kurkkuun ja valun töihin. Huoh, saisinpa jossain vaiheessa pitkäaikaista oman alan työtä taikka pääsisin opiskelemaan. Kevät, tuu jo!

Näin muuten unta tatuoinneista.. ooh, himo alkaa pikkuhiljaa taas lurisemaan huokosista...

ps. oikoluen aina nämä mun tekstit, mutta typotan silti koko ajana. Kirjoitusvirheistä saatte luvan valittaa :D

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Mä tykkäisin enemmän jos et muokkais tai sumentais sun naamaa kaikista kuvista! SOOT SÖPÖ ja näytä se!! :))

meiju kirjoitti...

Sulla on iso pää - tai sitten poseeraat aina niin, että se näyttää siltä. Muuten ihan kiva blogi!

Mirette kirjoitti...

Anni: Mulla on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa, joko en julkaise kyseistä lähinnä "asukeskeistä" kuvaa tai sitten sumennan muuten vammasen ilmeen/kaksoisleuan pois. Siksi!

Meiju: Meiju :( Aika ilkeetä. Iso pää, pienet aivot. :'(

Liisi kirjoitti...

Tällain uutena lukijana ois aika kiva lukee jonkinlainen tietopaketti itsestäs:) Että moi, kuka Mirette on jne:D Kuulostipa fiksulta, mut tajuut varmaan millast tarkotan!