31 elokuuta 2010

Moshpittiä proud maryn tahtiin...

Joo, elikkä taas näitä kategorialla "party"-kuvia. Kyllästyttääkö jo? Mua ehkä aavistuksen. Mulla on jotenkin inspiraatio täysin hukassa pukemisen suhteen ja tuntuu että kaikki vaatteet on jo nähty tai muuten vaan tylsiä, että en jaksa edes kuvailla niitä tänne.


Huomaa että on syksy, siis oikeasti. Mulla iskee itkuinen olo jo siitä, että ulkona on pimeetä iltaisin (vaikka se on ihan jees). Syysmasennus, mee pois! Vitsit, meidän naapurirapusta olisi vapautunu 49neliön kaksio, siis semmoiselta matkalta, että nämä kamat olisi voinut muuttaa kävelemällä sinne. Ja vuokra 550e... mut äääääää, tapetit oli aivan järkkyrumat, siis ihan järkkyrumat, ja ajattelin, että vaikka tilaa olisikin enemmän, en usko että olisin onnellinen niiden tapettien keskellä. :--( Se siitä sitten.

Lahdessa tosiaan oltiin Lauantaina. Sählättiin Miinan kanssa vähän lähdön kanssa, ja sen sijaan että olisi pitänyt olla Lahdessa neljän viiden aikoihin, oltiin hieman yli kuusi. Innostuttiin liikaa tutkimaan Ruohonjuuren tuotteita sopiviksi lahjavaihtoehdoiksi... siellä oli vaikka mitä!Tosissaan Helsinkiin kyseinen pulju on tullut ihan kampin viereen jos haluaa mennä ihmettelemään. Saatettiin myös ehkä laskelmoida ajankäyttö vähän väärin muuten vaan peeloilemalla. Lahjaksi kata sai siis ison kasan kaikenlaisia ekomömmöjä ja parhaimman kaikista, Happy birthday Princess- foliopallon <3
Mutta tosissaan, oli ihan kivaa. Ruoka ja seura oli hyvää. Jatkettiin Synttäribibiksistä apolloon, joka aluksi oli aika nihkeä mesta, koska ihmisiä oli tosi vähän. Sitten aloitti coverbändi jonka bändäreinä taidettiin toimia joraamalla miltein joka ikinen kappale (paitsi U2) ja sen seurauksena mun niska on ihan järkyttävän kipeänä vieläkin.

8 kommenttia:

veerra kirjoitti...

syksy on kamaluutta ja varsinkin kun tietää että se ei helpotu vaan pahenee talveksi -.-' muttamutta yritetääs keksiä siitä jotai ilosta! .....öö värikkäät lehdet? : DD

Kermaperse kirjoitti...

Just tänä aamuna fiilistelin kuinka ihania ootte :) Kiitos. Pitää tehdä lahjasta blogipostaus!

Juliahelmiina kirjoitti...

Hyi mäkin inhoan syksyä ja pukeutumisinspiksen puutetta. En omista mitään kivoja vaatteita (siltä ainakin tuntuu joka aamu), mutta mikä kamalinta; mua ei edes huvita shoppailla !!!

Jeni kirjoitti...

Nättinä olit :)

Mirette kirjoitti...

Veerra: No niimpä. Syksy on ihan jees, jos on ihanan raikas ja kirpsakka ilma, ei liian kylmä tai kuuma, mutta talvella on aina liian kylmä!

Kermaperse: Mä oon lähinnä repinyt silmiä häpeästä. Oon niin hirveä hölösuu.

Juliahelmiina: Syksy on muuten jees, mutta mun serotiinin tuotanto selvästi vähenee heti kun iskee pimeys. Ja syksyllä on koko ajan talvi-kammo "kohta tulee talvi ääääääää". Ei muakaan kyllä huvita shoppailla, on ollut niin hirveät itsetuntokriisit meneillään. :D

Jeni: <3___<3

Peps kirjoitti...

Miks et tapetoi sitä kämppää kivemmilla tapeteilla? Onhan siin kyl oma hommansa, mut...!

Mirette kirjoitti...

Peps: No siis en tiedä onko se mahdollista? Siis oon aina koennut että vuokrakämpät on "koskemattomia", eli niihin ei saa kajota ellei saa tietysti erityislupaa... Ja en haluaisi uhrata omaa rahaa vuokrakämppään :( muutoin kyl hell yeh!

Peps kirjoitti...

Sun täytyy kysyä asiasta vuokraisännältä. Joissain tapauksissa vuokraisäntä voi jopa maksaa remonttitarvikkeet.