26 elokuuta 2010

Minivibra

ÄÄäääääääääääää!!1111 Mulla ei ole mitäään kivoja vaatteita. Olen ihan järkyttävässä vaatekriisimasennuksessa. M-i-t-ä laitan päälle lauantaina? Kyseessä on synttärikekkalot rennossa porukassa, mutta silti mun stressi on samaa tasoa kuin olisin menossa linnan juhliin. Kriiseilen kaikesta, siitäkin että en vaan kykene "leipättömään" elämään koska mulla on liian vähän mielikuvitusta tehdä hyviä ja erilaisia ruokia. Nytkin tekisi mieli vaan syödä toisella haarukalla kebabia ja toisella bic mäcciä. :----( I'll never be skinny again, weeep!!
Mut hei, jotain siistiä kuitenkin. Pääsin FB:n kautta testailemaan silmävibraattoria. Lorealin kehittämä värisevä silmänympärysvoide, how cool is that? Eli mun täytyy nyt tökkiä tätä silmään kolme viikkoa ja sitten antaa palautetta mitä tykkäsin kyseisestä tuotteesta. Hihittelin jo itsekseni kun testasin värinöintiä poskeeni.

Kyllä te tiedätte miltä toi näyttää;--) ? Eli toi oli periaatteessa myös ilmainen mukana kuljetettava minivibra joka on vaan maastoutunut näyttämään silmänympärysvoiteelta.
Tilasin Lookfantasticilta parit putellit. Pidän hiuksia koko ajan kiinni, koska en jaksa harjata ja laittaa niitä.. koska lopputulos on aina samanlainen: kuiva-korppu, liehu-korppu, pörrö-korppu, ghetto-korppu, märkä-korppu... ymmärsitte varmaan jujun. Tilauksesta paljastui kaksi tuotetta. 1. Lorealin intense repair naamio ja L'anzan hair repair-päähänjätettävä mömmö. Testataan ja katsotaan saako nämä tuotteet minun hiukset vihdoin kimmeltämään.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hihih! oot hassu =)

Mirette kirjoitti...

anonyymi: vähän välillä x) :P

Ronya kirjoitti...

tosi mageita kuvia!

Kermaperse kirjoitti...

Ota kebsu salaatilla! That's low carb ;) Ja kuten sanoin, oot kuitenki fab aina. Vaikka vetäisit päälle jätesäkin ja asusteeks vaan punasta huulipunaa ni saisit sen toimimaan!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä Fb yhteisön kautta pääsit testaamaan tuota "vibraavaa" silmänympärys jutskaa? Aika siisti!

Ulrika kirjoitti...

Ei leivässä ole mitään vikaa. Ainakaan hiivattomassa ruisleivässä, jota jossain postauksessa kirjoitit ostanees. Ihan hyvällä omalla tunnolla voi sellasta syödä, salaattia yms. vaan päälle :)

Ja mullakaan ei oo mitään kivoja vaatteita :(

Ulrika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Juliahelmiina kirjoitti...

Tiedän tunteen, siis mitä tohon vaatekriisiin tulee. Tekis mieli vaan jäädä kotiin tai mennä alasti :(((

aba kirjoitti...

Tiäkkö, joskus tuntuu kun tuntisin sut. Kaupoissa "hmm, tää vaate näyttää Mireteltä", kertoessani paskan jutun "hihi, se Mirette vois nauraa tälle". :------D
Oonkohan stalkkereista oudoin friikki. :D

Mirette kirjoitti...

Ronya :D heh kiitos :)

Kermaperse, heeeell no! :D

Anonyymi: Siis Lorealin oman yhteistön :)

Ulrika: Niin totta tuo, riippuu aina paljon siitä mitä muuta paskaa syö senm kaiken rinnalla!

Juliahelmiina: :( jep

aba: Haha, hihittelin tolle kommentille pitkään. :P aww!