20 kesäkuuta 2010

Weekend update

Olin verhoutunut peiton alle potemaan inhottavaa ystävääni herra krapulaa. Byääh, henkeä ahdistaa, todennäköisesti liiallinen savukemäärä. Nyt harmittaa osittain että menin, vaikka olikin kivaa olla hieman eri jengin kanssa liikenteessä. Kamera jäi jostain syystä kotiin, joten kuvia illasta ei ole.Parin tunnin päästä pitäisi lähteä töihin ja mun maha kurnii ihan hulluna, en osaa päättä kävisinkö syömässä kebab paikassa jonkun salaatin vaiko kaupasta jotain muonaa, elämän vaikeita valintoja.

Nyt olen katsonut pahaa poliisia ja trianget. Pahaa poliisia en suosittele - koska en jaksanut katsoa edes loppuun mutta triange oli ihan hyvä :)

Eilisestä asusta on yksi ainut vammailukuva. Ostin leggarit monkista puoleen hintaan 12,50€ ja topin 3€ h&mstä, ale ale ale. Joskus on kiva pukeutua vähän rennommin. Seuraksi laitoin ne punaiset vagabondin  popot jotka vähän edes teki tosta mielenkiintoisemman. :D  Nyt kun katon tota "asukuvaa" se on aika kauhea, haha, syyttäkää salamaa, vannon että se näytti paremmalta livenä.

2 kommenttia:

Kermaperse kirjoitti...

Noi legginsit on tosi kivat :)

Mirette kirjoitti...

Kermaperse: paljasta pintaa ;) :D