06 kesäkuuta 2010

MTV CRIBS

Eilen tosiaan vietin virallisesti mun valmistujaisia kaveriporukan kanssa. Menin ekaiks käymään ystäväni valmistujaisissa... ja no suu loksahti lievästi auki kun näin niiden kämpän. R ei asu siellä kyllä enää, mutta silti. Talon omistaja on siis mun iskän työkaveri. Asunto oli kuin jostain MTV Cribsistä. Hooaah, ja tytöt, olisitte nähnyt niiden vaatehuoneen, se oli valehtelematta mun yksiön kokoinen, sellainen avohuone jossa kummallakin seunustalla oli vaaterekkejä, kenkähyllyjä jne. Woaah, suu lurpsahti lievästi kateudesta auki.
Niimpä, pihalla oli tosiaan oikea uima-allaskin.
Sain myös uuden ystävän. Tämä pötkylä oli niin valoittava tapaus, että olisin voinut viedä sen koska vain omaan kotiini ja adoptoida. vuh vuh. Se mönki pitkin maata ja luulin sitä aluksi rammaksi, mutta se harrastaa kuulemma ryömistä jos se haluaa huomiota, haha. :--D

Bongattiin myös pari peuran pentua vastapäisellä pellolla.R:n hauva joutui pitämään tommosta teippiä korvien välissä jotta sen korvat jotenkin asettuisi. Voi raukkaa! Söpö tämäkin tapaus.
Kun pääsin kotiin, tytöt tuli meille ja ne oli ostanut mulle niiiiiiin parhaan lahjan! Lahjakortin garagelandiin, joten tuo vivien of hollowayn mekko ei taida jäädä ainokaiseksi. Olen tästä ikuisesti kiitollinen, kiitos!
Sain myös aikamoisen kasan kosmetiikkaa lahjaksi eräältä henkilöltä. Mukana oli mm uusi bossin hajuvesi jota olen kuolaillut. oohhashah nam. 
Nyt on sitten juhlat juhlittu ja yksi mittapuu taas edetty kohti.. jotain - rikkaampaa tulevaisuutta? Nyt alan katsomaan preciousia ja syömään brii juustoa. Moikka!

9 kommenttia:

Juliahelmiina kirjoitti...

Hei onnea ihan kauheasti vielä valmistumisen johdosta! Ihana tuo pallomekko :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko viel alexin kaa yhes? :o

-eve

Anonyymi kirjoitti...

mitas nyt? mita aiot tehda tyokses?

aba kirjoitti...

TÄYDELLINEN MEKKO !
näytät tosi hyvältä. :)

Mirette kirjoitti...

Juliahelmiina: Kiitoksia paljon :)

Eve: Juu ollaan :D Kuinka niin?

Anonyymi: Jaa a nyt vuoden oon vielä nykyisessä työpaikassani videovuokraamossa koska syksyllä alan sijaistamaan meidän myymäläpäälikköä. Ja teen freelancerina taittajan töitä yhteen lehteen.

Aba: Kiitoksia :))

Unnu kirjoitti...

Sun valokuvat on niin hienoja! 8D Paljon onnea valmistumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! :)

Mekko on ihana ja sopii sulle tosi hyvin!

Oliko vaikeaa löytää sopiva koko? Olen nimittäin miettinyt tuollaisen mekon hankintaa, mutta ne kokotaulukot saa mut melkein itkemään. :D Jos joku mittao on ok niin joku toinen ei todellakaan ole!

Mirette kirjoitti...

Unnu, no kiitoksia hirveästi :) Yks hyvä puoli tommosissa lasi taloissa on valokuvauksen suhteen, että aina saa tarkkoja kuvia :D omassa kodissa sitä on turha yrittää kun on niin pirun synkkää! ;(

Anonyymi: Kiitoksia. Ja joo, siis on tosi vaikea löytyy, eikä olis tullut heti mieleen tilata tuota koossa UK 18, Mikä on suomen, ee 44? Ja en mä nyt ihan niin "iso" kokoinen olo. Mutta noi on vanhoja vaatturikokoja jolloin naiset oli pieniä. 16 olisi riittänyt, koska toi kyllä on aavistuksen löysä, mutta mun keskivartalo on niin iso, että vetskarin olisi joutunut repimään kiinni. Kävin tosiaan kokeilemassa mekkoja ensin garagelandissa ja sitten vasta tilasin vivien of hollowaysta :)

I'm Lacking kirjoitti...

Ihana mekko :)