24 kesäkuuta 2010

Hyvää juhannusta!

Joo, miten olisi toi rusketuksen hankkiminen? Nämä asukuvat hivenee jo myötähäpeää, mä oikeasrti yritin, mutta epäonnistuin tuottamaan  visuaalisesti jotain hienoa. Ja joo, miten olisi toi rusketuksen hankkiminen? Eilen kovasti yritin saada brunaa pintaan kun käytiin rannalla löhöämässä muutama tunti mutta sitten meni valitettavasti pilveen. Tänään sivelin aamulla jo rasvaa kätösiin samalla kun lipittelin aamukahvia - Jaa, ei näkynyt enää aurinkoa :( Päätettiin siis lähteä  poikkiksen kanssa Helsinkiin katsomaan Robin hoodia ja pettymään ruuan suhteen taas pahan kerran: Note to self, älä mene koskaan pizza huttiin, HYI! Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun sinne menen :D Pizza oli pikkulautasen kokoinen, makea ja mauton lätty jolla oli hintaa ison ählyn verran (anteeksi ilmaus, en tarkoita sillä pahaa). Finnkinossa onneksi sattui olemaan jotkut superpäivät joten leffaliput ja popparit saatiin edullisesti. Helsingissä aurinko kyllä paistoi ihan kirkkaalta taivaalta, mutta miksei täällä kylässä?!

Käytiin tossa vielä kaupassa hakemassa huomiseksi grillaustavaraa, herkkusieniä, pekonia, sinihomejuustoa, salaattikamat ja makkaraa, yam. Huomenna pakko etsiä vielä kanavartaita jostain kun prismassa ei ollut. :( Ja hei superherkullinen grillausvinkki: Tuorejuustolla täytetty tomaatti. Leikkaa tomaatille "hattu" eli ei ihan fifty fifty vaan silleen että alapuolelle jaa 3/4 tomsua. Kaiverra tomaatista lima ulos - laita johonkin talteen, täytäkaiverrettu tomaatti tuorejuustolla (yrtit) ja seikoita joukkoon kaiverrettu lima, laita "hattu" takaisi päälle, iske tomaatti folionyyttiin, laita grillille anna piristä muiden herkkujen kanssa ja nauti. Superhyvääää!  Olen niin huono selittämään, mutta kokeilkaa jos on mahdollisuus :D Ei ole vaikeaa.

Tomaattilima= tomaatin eee.. hedelmä? Miksi sitä nyt kutsutaan, tomaatin SISUS.

Mutta ei muuta kuin hyvää juhannusta kaikille! :)

4 kommenttia:

katjaba kirjoitti...

hyvvvvväää juhannusta myös kauniille miretelle : )

niin ja hei, haluaisitko kertoa vähän tosta kielilävistyksestä joka sulla vilahti tuol edellises postauksessa ;) meinattiin nimittäi kaverin kaa ottaa sellaset kesän kunniaks ja vähän jännittäis ku en oo moneen vuoteen ollu lävistettävänä. kipu on aina yksilöllistä, mut haluisitko kertoo sattuko sua esim. verrattuna muihin lävistyksiin kuinka paljon :P ja kauan kesti parantua =)

Anonyymi kirjoitti...

mmm aion kokeilla tomaattiohjetta huomenna :)

Anonyymi kirjoitti...

Multa ei kysytty mut vastaan silti hihihaha :D Ei se kieliläväri satu ollenkaa! Ite olin ihan kusi sukassa kun tuntu pelkkä ajatuski kielen lävistämisestä niin oksulta, mut se sattu vähemmän kuin esim. kulma tai huuli tai edes mikään korvan lävistys. Vittumaistahan oli se parantelu.. puhuminen sattui, mitään ei voinut syödä jos ei kallistanut päätä ja kaatanut kurkusta alas. Kesti ehkä 4 päivää. Hyvä laihari hei?

OLLOS HYVÄ!

Mirette kirjoitti...

Katjaba: Moikka, ja kiitoksia. Hei sori että vastaan näin my, mutta siis öö.. No mites mä nyt sen, ei se sattunut mitenkään erikoisen paljon, koska se hetki menee niin äkkiä ohi - mutta se jälkikipuilu on kyllä kaikista läväreistä pahin sen pari viikkoa kun kieli on turvoksissa, todella arka ja kivulias ( siis ainakin itselläni) että ei pystynyt syömään muuta kuin puurovelliä. Kielikorun kanssa pitäisi välttää maito ja sitrustuotteita pari viikkoa, että hyvästi helpot jogurtit jne ja hammasharja vaihtaa 4 kertaa kuukauden sisällä, purskutella aineilla jokaisen ruokailun jälkeen - paaaljon vaivaa ja huoellisuutta. Mutta tiedän myös tyyppeä jotka on pystynyt jo syömään leipää ihan normaalisti seuraavana päivänä. Mutta en ottaisi uudestaan jos se hetki eteen tulisi. :D

Anonyymi: tein niitä, mutta mulla tällä kertaa epäonnistui, meni liian löröiksi :((

anonyymi: :D haha, hyvä näin, aika lailla sama homma!