18 kesäkuuta 2010

Hopsansaa

En ole kerennyt kamalasti päivittelemään nyt muutamaan päivään. On ollut hirveästi töitä ja väsymystä ilmassa, että välillä on tuntunut ihan toivottomalta. Olen niin helposti taipuvainen turhaan masenteluun ja itkeskelyyn. Pakko vaan jaksaa. Kohta on muuten juhannus, onko teillä villejä suunnitelmia? Itsellä on ainakin suunnitelmat auki, mutta hirveästi ei jaksaisi remuta. Haluisin vaan grillailla, syödä, saunoa ja nukkua.

Mitäs muuta, nohh, kävin tiistaina turkkilaisessa antiokia atabarissa syömässä työkavereiden kanssa ja voin sanoa, että oli tosi herkullista. Lihapullia kylmässä valkosipulijogurttikastikkeessa ja paahdettuja vihanneksia, YAM. Suosittelen!( Sain toimituksesta muuten taas lumenen huulipunia joita kukaan ei huolinut, hähä, niistä kuvia myöhemmin)

Huomenna olisi vapaa päivä ja hieman houkuttaisi tehdä jotain, edes jotain, joten voi olla että valun taas yksin katsomaan jotain leffaa tms. Kävin katsomassa Sinkkuelämää kakkosenkin yksin, blääh, oli kyllä vähän surkeaa mutta ainakin elokuva mun mielestä oli hyvä, paljon blingiä! Ja noin siis värikylläisyydeltään oli mukavaa katsottavaa vaikka en päässytkään tirskumaan kaverin korvaan nannyn lolloista. Tirskuin siis yksin, ei sekään paha.

Ja hei miten pääsee eroon sairaan kipeästä niskasta? Tuntuu että pää halkeaa kun kipu on niin jomottava ja levinnyt kaikkialle. Olen vetänyt tänään jo kolme ibumaxia ja yhden 800 buranan sekä lätkinyt poikaystävän avustuksella ison kerroksen kylmägeeliä.. ja silti tuntuu että joku vääntäisi mun päätä väkisin vasemmalle. Hemmetin nörttiryhti. :( Hieroja olisi yksi vaihtoehto, mutta mua jotenkin ahdistaa ajatus vieraasta ihmisestä aiheuttamassa mulle "nautintoa" XD. No ei, vaan siis yleensä, vieraan ihmisen kosketus mun niskassa, krhmmm... Ja se on muutenkin kallista puuha. 

Hyvät viikonloput <3

5 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Se nanny oli kyllä ihan mahtava :D Hidastetut tissi-closeupit <3

Anni kirjoitti...

Kannattaa satsata rahaa omaan hyvinvointiin sen verran et varaa ajan hierojalle! Johan aukee paikat :) Mä haluaisin kans ku on kamala päänsärky välillä ku on niskat niin jumissa.

Peps kirjoitti...

Muakin ahistaa hierojat. Lukiossa oli ihan hirveetä, kun joutui liikuntatunneilla hieromaan muita oppilaita, varsinkin kun en tuntenut ketään sieltä. Mul oli pitkään myös kampaaja- ja kosmetologikammo, mut nyt ne on onneks vähän hellittäny.

Mirette kirjoitti...

sagu: No todellakin :D teki itsekkin mieli alkaa pomppimaan tahdissa.

Anni: Totta, mutku ei vaan oo, nyyf:(

Peps: Meikkaajalle en ole vielä uskaltanut ees, kampaajalla koen aavistuksen vaivaisuutta - en osaa hirveästi rentoutua. :D haha.

vio kirjoitti...

beautiful photo!