22 kesäkuuta 2010

Mah bo lollerpop

Aah, ihanaa nähdä hieman kohinaa kommenttiboxissa (viitaten edelliseen postaukseen). Sain heti uutta tarmoa tämän blogin suhteen, kiitoksia siis paljon kommenteista. Täytyy myös itse vähän lisätä kommentointiaktiivisuutta o___O. Eräs lukija jo mainitsikin, että mulla on jutut hieman itseään toistavia, todellakin totta, joten olisikohan teillä lukijoilla jotain toivomuksia mistä voisin postata? Mulla on huimat ke-la vapaata, eli en voi väittää etteikö ainakaan aikaa olisi. Pelkään jo nyt että sitä on liikaa ja musta tulee seinähöperö :D Ainakin sen tatuointipostauksen voisin vääntää jossain vaiheessa kunhan onnistun saamaan näistä länteistä hyvät kuvat.

Nahkis lindex, tunika h&m, legginssit monki, kengät vans

Eilen oli karkkikuorma päivä - eli mukavat löllöilyvaatteet päälle. Totta kai myös vuosittainen laatutarkastuskierros tuli juuri eilen - kun koko duunipaikka oli ihan kaaoksen jäljiltä. Päätä kiristi niin tajuttomasti, mutta onneksi tarkastajat oli suopeempia juuri kuorman takia.

Ollaan aateltu lähteä elokuussa Kreikkaan, onko suosituksia? :)

6 kommenttia:

sarkku kirjoitti...

Joo, tatuointipostaus ! <3___<3 Möh, en keksi mittää muuta ideaa ko tykkään kyllä sun postauksista aina !

viv kirjoitti...

Älkää menkö Kreikkaan vaan Kroatian Dubrovnikkiin!

Juliahelmiina kirjoitti...

Joo, tatskapostaus!

Itse olen ollut Kreikassa vaan Kreetalla, Hanian välittömässä läheisyydessä. Siitä tosin on jo muutama vuosi aikaa, joten en keksi sille mitään muita suosituksia kuin että nättiä oli :------D

nne kirjoitti...

Tatskapostaus ois kiva! :) Ja/tai postaus, jossa kerrot vaikka lempibiisejä at the moment. :)

Mirette kirjoitti...

Sarkku: Joo, hitto vie, se jää aina tekemättä, en jaksa olla tolla hitaalla koneella jossa tatskakuvat semisti valmiina jo olis, hähä.

Viv: No mutku millä ja miten, mitkään matkanjärjestäjät ei tarjoo sitä?

Juliahelmiina: :P Mulle tässä vaiheessa kelpaa mikä tahansa kolkka muu kuin lohja. hah.

nne: joo hyvä idea, voisin tehdä. Tällä hetkellä en vaan ole kuunnellut pitkään aikaan miiiitään. :(

viv kirjoitti...

halvatlennot.fi:stä varattiin omat lennot viimekesänä ja sitten hotels.comista hotellit! Pakettimatkailu on ihan tylsää mut toisaalta jotenki "turvallisempi" vaihtis, ei mee nii herkästi pieleen :D